Inlägg från: Anonym (Mannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mannen)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    LindaEfraim skrev 2013-06-01 05:02:24 följande:
    Det beror nog helt enkelt att man kan ha olika stor lust under menscykel perioden och att man inte är i fas med varann.
    Här kan min man vara sugen och jag ha noll lust och en annan månad precis tvärt om. Det har ju med så mycket mer än bara lust. Krav, stress, sjukdom, trötthet, dåligt tillfälle ja det finns massor som gör att man inte alltid är synkroniserade med varandra.

    Har du några bra ideer hur man kan hantera detta då?
  • Anonym (Mannen)
    Anonym (sex = oskönt) skrev 2013-05-31 16:14:21 följande:
    Så tror jag det är för många kvinnor och det är väl det som gör att kvinnor är mindre intresserade av sex. Jag onanerar flera gånger i veckan för det är så skönt och får sköna orgasmer varje gång. Sex klarar jag mig med 1-2 gånger i månaden, sex är inte skönt och jag får väldigt sällan orgasm men ställer upp ändå ett par gånger i månaden för min partner. Alltid missionären i 10 min där endast han njuter och får orgasm. Varför skulle jag vilja ha mer sex?
    Känner mig lite träffad av detta. Inte alltför långt från vårt sexliv. I många fall beror nog kvinnornas bristande intresse på att vi män är för dåliga älskare helt enkelt.
  • Anonym (Mannen)
    Anders 386 skrev 2013-06-03 13:46:37 följande:
    Och hur ska vi bli bättre älskare om inte kvinnorna blir mer aktiva och ställer krav på oss??  Alla kvinnor vill olika, det går inte att gissa sig till vad kvinnan vill ha. 
    I mitt fall kunde jag ha varit aktivare och skaffat mig erfarenhet före jag träffade min fru, men det var noll på den fronten. Och hon kunde i sin tur som du säger ha ställt mera krav på mig, men hon har nöjt sig med en försiktig passiv roll.
  • Anonym (Mannen)
    Med Lem skrev 2013-06-04 11:53:24 följande:
    Jamen då är det ju läge att berätta för honom att du har en annan. Eller eru feg, va??


    Jag uppfattade det som att det var slut med hennes älskare.
  • Anonym (Mannen)
    celine71 skrev 2013-06-04 14:52:28 följande:

    Jag uppskattar att ta skit Det var därför jag skrev så uppriktigt.
    Massor av män är ortrogna, eller vill vara det. Det vet jag både av erfararenhet härifrån FL och från livet i övrigt.
    De är få som berättar om det så öppet som jag. När män skriver att de är otrogna för att deras fruar inte vil ha sex tycker man att det är självklart och till och med en rättighet för män.
    Jag blir dömd mycket hårdare.
    Jag har berättat så mycket att jag inte längre känner att jag kan fortsätta skriva här på FL.
    Jag förstår att jag upplevs som en skitstövel och elak. Fastän jag var beredd på det, när jag skrev mitt inlägg, känns det så fruktansvärt. Just nu vill jag inget annat än att vara en god människa...Det är mitt högtsa mål just nu.. Jag har hög sexdrift och kanske kan jag ha sex med min man om jag verkligen försöker och aldrig onanerar. Det har funkat förr om åren för sex ca 2 ggr/vecka...I ett år till ska jag försöka... Trogen och god ska jag vara...Funkar det inte skiljer jag mig.
    Jobbigt. Hoppas att ni kan få det bra tillsammans.
  • Anonym (Mannen)
    jomen64 skrev 2013-06-25 12:39:57 följande:
    Siffrorna kan nog stämma. Men jag tror också att orsaken till det även ligger hos kvinnorna själva. Jag menar att olika kvinnor har olika lätt för att komma och en del känner sig själva väldigt dåligt så hur skall dom då kunna tala om för sina män hur dom vill ha det?
    "it takes two for a tango!"
    Sen vill jag nog själv skilja på utlösning och orgasm. Ibland blir det "bara" utlösning och ibland blir det orgasm. Så för mig i alla fall så är det inte orgasm varje gång (även om jag får utlösning)
    Är du kille då, eftersom du talar om utlösning? Det är ju en intressant fråga hur stor del av utlösningarna som egentligen är orgasmer. Sen är det inte så enkelt som att det går för alla män varje gång heller. Fler än man tror blir utan orgasm/utlösning.
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?