• cheese

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    min teori är att kvinnor är ofta otrogna. och skulle dom ha lika mycket sex som mannen i en relation så skulle det ju bli otroligt mycket sex för kvinnan därför så sprider hon ut det mellan alla gubbarna. Så hon har precis lika mycket sex som männen. men som sagt då med olika personer så varje enskild gubbe tycker ju hon har inte lust så ofta. min lilla teori.

  • cheese
    Anonym (Man) skrev 2013-06-02 22:45:57 följande:
    Dialogen har gått från att det är killarnas fel att de inte får sex, till att det är killarnas fel att det blir dåligt sex... Tjejer, liksom... Är det så att ni även här har en tydlig bild av vad som är rätt?
    Fast är det inte så att kvinnor gör alltid rätt och killar gör alltid fel. Om man lyssnar på tanterna vill säga.
  • cheese
    Anonym (nej) skrev 2013-06-03 09:20:59 följande:
    Nej, det är det inte.
    Jo hoo... äre visst det.
  • cheese
    Anders 386 skrev 2013-06-03 13:09:42 följande:
    Jag anar ett par ganska stora könsskillnader här.

    1. Hur många män skulle hellre runka än knulla?   Inte många om ens någon. (Eller bara som jag tror?)

    2. Eftersom mannen oftast är den som styr sexet så skulle en man i den situationen "styra upp" sexet så att det tände honom. Tyvärr tror jag många kvinnor överlåter allt till mannen. Istället för att försöka förbättra sexet så undviker man det. Många förhållanden skulle vinna på om kvinnan var mer aktiv och tog för sig.
    Finns nog rätt många män som drar en med handen hellre än alla problem det blir med en andra hälft inblandad. Men det beror ju mycket på hur man ser på sex från grunden. Men en annan behöver känna lite kärlek för partnern man ska ha sex med för att det ska vara värt besväret.

    Många många kvinnor känner sig ofta inte bekväma när dom ska ha sex alltid ska dom tänka på så många oväsentliga saker under sexet. Typ tjocka lår då har dom fått för sig att dom ska ha täcket som skymmer lite under sexet. Eller brister på magen ja då ska det döljas med en liten topp. Klart man inte kan njuta om man ska hålla på och oja sig om såna saker. 
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?