• MikNis

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Anonym (fru surkärring) skrev 2013-05-31 19:33:25 följande:
    Just precis nu: För att karlfan fuckfittihelvitte aldrig fixar saker I TID! Skrikandes

    Och ju mer dåligt samvete han har desto mer gapar han och går på när man lite försiktigt påminner om att vore det inte käckt att fixa en någorlunda genomtänkt studentpresent till DIN släkting nu eftersom du inte har nån jävla chans att göra det under nästa vecka och sen är det liksom dags!

    VI snackar om killen som PRATADE om att fixa ramat foto på barnbarnet till sin mors 75-årsdag. Den var i april, och NU har han beställt förstoringen...

    Ibland blir jag bara så jävla less på att få skämmas för hans sjutton tummar i röven, men han får fan dra det själv, jag tar hand om min familj/släkt.
    Då är det i god tid till hennes 76 års dag.... 
  • MikNis
    Anonym (tjej) skrev 2013-06-01 12:41:30 följande:

    När du säger att män blir attraherade av kvinnor för att de är kvinnor, räcker det då med att personen har rätt könsorgan för att du ska vilja ligga? Kvinnan i fråga kanske är lite småfet, har obefintliga bröst, är orakad, osminkad, snusar och jobbar som bilmekaniker. Men det spelar alltså ingen roll eftersom det är just det faktum att hon är kvinna som attraherar dig?


     


    ...Eller är det så att du menar att du attraheras av "riktiga" kvinnor som är timglasformade, klädda i smickrande kläder, naturligt sminkade med en omhändertagande personlighet? Om sanningen ligger närmare alternativ två har ju du också krav på hur kvinnan ska vara, bortom det faktum att hon är kvinna.


     


    Att kvinnor diskuterar hur den perfekta mannen skulle vara och kanske då även tar med kriterier som stor plånbok i beräkningen är rätt harmlöst. De flesta inser att i praktiken kan man falla för någon som inte alls stämmer överens med idealet. Jag har uppfattat att många män gör likadant. Jag har hört så många killkompisar prata om att för dem är det brunetter som gäller för att sedan bli ihop med en blondin. Inget konstigt med det.


     


    Sen är det verkligen inte sant att alla tjejer vill ha en alfahanne. Själv äcklas jag bara av tanken. Jag har många kvinnliga vänner på facebook som gärna delar bilder på snygga killar. De populäraste just nu är Benedict Cumberbatch och David Tennant, och de är ju inte så stora och buffliga direkt... 


    att vara kändis är ett ganska säkert kort till att få lite fitta... 
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?