Inlägg från: Anonym (jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jag)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Nu kan ju jag bara utgå från mig själv.

    Men min make är den snällaste jag vet, mot mig, resten så biter han ifrån, dock ingen alfa hane eller dylikt.
    Han hjälper till med barnen,hushåll,trädgård,han är händig och väldigt givmild, han masserar mig ofta och kysser mig eldigt ofta, han ger mig beröm för min kropp, min styrka, min personlighet osv.
    Han är väldigt uppmuntrande och jag vet att skulle jag behöva någon att luta mig emot, så finns han där han skulle aldrig låta någon göra illa mig, och han skulle försvara mig och vårt hem.Skulle han kunna ge mig världen så skulle han det. Han är extremt ärlig och säger vad han tycker och känner så man behöver aldrig undra.
    Han drar aldrig ut på krogen eller ser porr eller är kvinnofientlig på något vis.
    Han tjänar bra med pengar och är väldigt mån om sitt jobb och trivs.

    Jag måste säga att denna man är jag så sjukt sjukt attraherad av, alltså varje morgon tänker jag "fan vilken sexig karl jag har!" och bara jag ser han i kalsonger så är jag redo! Jag är nog den som har mest lust i vår relation, och har han inte lust nån kväll, så smeker han mig till orgasm ändå. vi är mycket för att hålla hand, sitta nära, vi gör mycket gemensamt oxå, har många intressen gemensamt.
    Samt bråkar vi aldrig, inget tjat som dödar våran relation, ingen osämja, då vi är så ärliga att problem hinner inte dyka upp.

    Även under graviditet och amning har jag varit så fysiskt attraherad av min make att redan samma dag på förlossningen så gav jag han oralsex bara för att ge han tillfredsställelse för det skulle göra mig glad, då jag inte  kunde eftersom jag var nyförlöst med vårt första barn, men jag har aldrig tappat lusten för honom, någonsin, vi har haft trötthet,stress,tråkiga dagar, osv osv. alltid har vi tagit tiden i sängen för att bonda, föra oss närmare och bli mer samspelta.

    jag menar att "svaret" kanske inte alltid har rätt att man vill ha en buffel eller en bad boy till kille, då dom oftast misshandlar eller är otrogna eller ljuger eller har legat med alla ens vänner eller dylikt.

    En snäll kille kan vara precis det en kvinna behöver. Dock behöver man ju inte ha vaniljsex för att man har en snäll kille.. Min make är fruktansvärt stygg i sänghalmen, och han har tagit mycket tid till att lära känna mina punkter och min njutning då han är en "giver" 

  • Anonym (jag)
    Anonym (wow) skrev 2013-05-31 16:01:59 följande:
    Han har möjligtvis ingen bror som är singel? Tungan ute
    Han har en bror.. men han är oxå tyvärr upptagen Dom bra går åt fort haha
    Anonym (Svaret) skrev 2013-05-31 15:37:08 följande:
    Vännen, det är bara att gratulera. Du har en man som är ett typexempel på en alfahanne, en man som handles his shit och tar hand om sin kvinna. Han är beskyddande, en god försörjare och ger dig heta omgångar i sängkammaren och håller passionen vid liv däremellan. En alfahanne är just så som du beskriver. En man som har mod i sitt hjärta, tar hand om sin familj, och står upp för det som är rätt. 

    Det handlar om att få rätt balans mellan salt och socker, och det är precis det du beskriver. Din man är snäll trogen familjeman, men framgångsrik och ger dig vad du tål i sängen. En drömman helt enkelt, grattis :) 
    Ja det har du helt rätt i, om man lägger upp det så, då är han alfahane helt klart.
    Och ja jag har haft sån tur. jag är lyckligt lottad

    Jag har alltid sett "alfahanen" som lite kvinnofientlig och matcho. Och det upplever jag inte att min make är. 
    Men det kanske beror på hur man ser det?
    För mig är det viktig min make är min bäste vän- Den jag delar saker med, som lyssnar, respekterar mig, älskar mig för den jag är, och älskar att umgås med mig.
    samtidigt måste han och jag ha ett bra sexliv, utan det funkar det inte, då dör kärleken och vi förblir bästa vänner istället,, och det vill jag inte, så passion, kemi, och sex är viktig.
    Han måste vara en god familjefar- ha bra värderingar, vara ärlig, ha framtidsplaner och mål, han ska vara driven men ändå vara en förebild och ha tid för sina barn och älskar att vara med dom och finnas där och ge dom tid.

    Så ja min make han har nog "makten" kanske därav min attraktion till honom?   
  • Anonym (jag)
    Fagerlund skrev 2013-05-31 16:14:10 följande:
    Hur gör man, när kvällen förlöpt efter scenario 2, men kvinnan säger: "Du är så gullig, men jag vill bara sova". I en månad, eller mer? Hon säger "Du gör allting rätt, men jag vill bara inte. Det är inte ditt fel."

     
    Du gör "något" fel... Får hon vila, får hon sova ut? om hon känner att hon är för trött för att ha sex, kanske hon verkligen behöver vila? eller så är hon helt enkelt inte attraherad längre men det är svårt att säga det?

    Annars skulle jag tro ni har bristande kommunikation, sex kanske inte är så skönt? eller hon tas för givet i sängen, ingen spänning? det går för fort? 
  • Anonym (jag)
    Anonym (Svaret) skrev 2013-05-31 18:02:54 följande:
    Det finns alltid undantag och om du och din kvinna har ett tillfredsställande och bra liv på alla plan är det bara att gratulera. Men så ser det inte ut i ts fall och jag misstänker att det beror på att han är lika tjurig, lat och bitter som han framstår i sina inlägg. Trots att du inte håller med mig i vissa sakfrågor utstrålar du ändå en positiv attityd till livet och relationer, och det är attraktivt. 
    Måste faktiskt hålla med! bara av det han skriver "Som Snö" uppfattar jag honom som ganska dominant och attraktiv till sättet. Han verkar även hysa mycket känslor för sin kvinna. Samt lite så där mystisk kille  (han skrev han inte var social och så) Definitivt en kille som säger vad han tycker och står för det och han knullar livet ur sin kvinna.. vad mer kan hon begära?
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?