Inlägg från: Anonym (Svaret) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svaret)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Män blir lata, orkar inte förföra med variation och inlevelse, visar knappt sin lust, tar inte sitt ansvar för familjen, går utanför relationen för att få sexuell stimulans (porr), beter sig mjäkigt, gnälligt och toffelaktigt istället för att vara en stark trygg klippa för kvinnan. Han (liksom många kvinnor) låter sig förfalla fysiskt, sköter inte sin hygien lika bra, och för sig inte med pondus. 

    En man försöker ofta göra sig attraktiv genom att diska mer, men när det inte hjälper blir det gnäll och tjat och porrtittande istället. 

    Lyssna nu här män. Detta är hur kvinnor vill att ni ska vara, men som politisk korrekthet och ren feministisk hjärntvätt försöker tysta ner:

    - tjäna mycket pengar
    - ha muskler/var i form
    - klä dig medvetet och håll dig fräsch
    - ha ambitioner, för dig som om du äger världen
    - var handlingskraftig och fatta beslut även i vardagslivet. Kvinnor blir utmattade av att behöva fatta beslut för precis allt från vad middagen ska bestå av, vilken film som ska kollas på, vilken present ska köpas till kusinen som fyller år, var semesterresan ska gå, vad som ska packas till skolutflykten, när gräset behöver klippas, när tider hos doktorn ska bokas, vilka kläder som ska bäras på en fest, vilken restaurang ni ska gå till. Var aktiv och närvarande i barnuppfostran. Var en god vuxen förebild.

    -  ha en hög moral och god karaktär. Sup dig inte redlös, försök inte sätta på din kvinnas väninna, spela inte bort alla pengar på poker, gå inte till strippklubbar, prata inte illa om dina ex, ta din roll som familjefar/make på allvar

    - var inte tafatt, varken i sängen eller i andra situationer.
    - kontrollera ditt humör men ta ingen skit. Gör tydligt att du inte accepterar att bli kallad fula ord vid bråk till exempel, utan att du endast deltar i diskussioner som kan föras på ett vuxet sätt. 
    - Var kvinnans trygga klippa och finns där för henne om hon har problem, lyssna aktivt
    - överraska din kvinna ibland med något som betyder mycket för henne, laga en god middag eller boka en hotellnatt eller plocka en blomma och sätt bakom hennes öra om ni är ute och går

    Detta var några saker som en man kan göra för att få sin kvinna mer attraherad av honom. Som ni alla vet har bad boys inga problem med att få sex, de besitter nämligen mer av det där sexigt buffliga, "jag bryr mig inte", "jag går efter det jag vill ha", bestämda, muskliga utstrålningen som kvinnor faller för. Sedan lyckas de heller inte ha några fungerande relationer eftersom de inte har särskilt bra karaktärer, men sex får dem i stora mängder.

    Snälla pojkar får familjer, men inget sex. 

     

  • Anonym (Svaret)
    Anonym (Man) skrev 2013-05-30 19:33:27 följande:
    Det är väl bra om kvinnan kan visa att hon vill bli "påsatt"?! Någon stans här klämmer damskon! Bara en tanke som slår mig just nu, kan det vara så att kvinnor har svårt att underkasta sig en så primitiv drift som sex? Medan vi män gladeligen gör det?
    En kvinnas sexualitet är till stor del responsiv, dvs hennes lust tänds som respons till vad mannen gör. En man kan känna att det "trycker på" och ibland kan även en kvinna bli kåt utan anledning, men till stor del blir en kvinna kåt pga vad mannen gör.
  • Anonym (Svaret)
    Anonym (Man) skrev 2013-05-30 19:36:10 följande:
    Goda råd! Men när man blir uppfostrad och itutad att vara tvärt om?
    Då lär man om och lär rätt. Detta är ett problem i oerhört många relationer, folk tappar lusten och förstår inte varför. 

    Det är inte bara män som blir uppfostrade fel utan kvinnor fostras också "fel", och när sedan biologin gör sig påmind blir de frustrerade och förstår inte varför de inte tänder på sin man längre.

    (Kvinnor har också "roller" som de måste leva upp till för att göra en man lycklig för den delen. Det krävs två för att skapa en lycklig relation.  Men den diskussionen hör till en annan tråd)
  • Anonym (Svaret)
    Anonym (kvinna) skrev 2013-05-30 19:43:52 följande:
    NEEEEEEEJ! Det stämmer inte för fem öre på mig. Jag har bra lust och jag får lust på 3 sek om jag tänker på sex, då behöver inte ens mannen vara i närheten.
    Ja, det finns alltid undantag och fler än du kommer säkert skriva att det inte stämmer på just dem.
  • Anonym (Svaret)
    Anonym (Tjej 28) skrev 2013-05-30 19:48:26 följande:

    Vadå, har du blivit uppfostrad till att vara initiativlös, otränad, lat och ansvarslös?... Förutom det där med att mannen ska tjäna pengar (det gör jag så bra själv) tycker jag att signatur Svaret gav bra råd. Och jag är feminist. Men det är klart att en vuxen, mogen och ansvarsfull man med självrespekt är attraktiv.
    Jag tror att han syftar till den vanliga vanföreställningen att om en kvinna inte vill ha sex, så beror det på att mannen inte hjälper till med hushållssysslor tillräckligt.

    Ingen kvinna i historien har någonsin blivit kåtare av att en man har diskat mer. Men kvinnor tror på detta själva, och blir sedan frustrerande när de ändå inte blir pilskare, trots att mannen hjälper till mer i hemmet.
  • Anonym (Svaret)
    Anonym (kvinna) skrev 2013-05-30 19:52:59 följande:

    Kvinnor tror ofta att de behöver en massa smek och förspel innan...och därför blir det ett jätteprojekt varje gång. Jag tror nog att många kan ändra sig på den punkten.
    När män lär sig att bete sig och föra sig på ett sådant sätt som ger kvinnan en dopamin-rush, så kommer de inse att kvinnors behov av förspel inte är så stort som de trott. Förspel kan dock vara mycket trevligt, men hade inte behövts i samma utsträckning om män bara fattade hur de skulle väcka en kvinnas lust.
  • Anonym (Svaret)
    Anonym (Man) skrev 2013-05-30 20:02:02 följande:
    Tack! Precis så jag menade! Killar som beter sig barnsligt och omoget, våldsamt och hotfullt,, jag tror helt ärligt att de är de enda som får ligga mer! Ett problem är väl att de inte tar hänsyn,, vilket kvinnor verkar tycka är attraktivt...
    Nej, du har missuppfattat det lite. Attributen som bad boys visar som kvinnor blir sexuellt attraherade av är högt testosteron, mod, framåtanda, ledaregenskaper, styrka, självständighet. Ingen kvinna vill ha en våldsam man som är våldsam mot henne, men hon kan bli upphetsad av att han visar sig vara starkast och modigast i en grupp. 

    Inga bad boys har harmoniska och långvariga relationer, glöm inte det. Kvinnor har gärna sex med bad boys men känner sig inte trygga med dem.

    Snälla män ger tryggheten, men inte det vilda och heta i sänghalmen. Det är inte helt ovanligt att kvinnor som just fått sitt hjärta krossat av en otrogen värsting söker sig till en snäll och trygg man. Problem är bara att hennes underliv inte pirrar lika mycket då.

    Män som inte tar hänsyn kan vara sexiga, ja. Det gäller att lära sig var gränsen går.
  • Anonym (Svaret)
    Som snö skrev 2013-05-30 20:14:31 följande:
    Fast långa förspel?
    Jag tycker det är det vi håller på med hela tiden. Tar på varandra. Hånglar. Tafsar... Mer eller mindre oavbrutet.
    Sen när vi får läge att knulla behövs det aldrig nåt mer förspel. Pang på bara!
    Alltså, ner det finns utrymme för em snabbis men inte mer. Finns det tid för mer så tar vi såklart för oss...
    Exakt. Förspel är det som sker hela dagarna, hela tiden. Sexet är bara slutklämmen. Om det inte finns en attraktion som underhålls i vardagen på alla plan, behövs mer och längre förspel när det väl är dags att sexa.
  • Anonym (Svaret)
    LillGris skrev 2013-05-30 20:17:39 följande:


    Oj. Vilket satans skitsnack.
    Utveckla gärna. Eller menar du att du är ett av undantagen och att det inte stämmer just på dig?
  • Anonym (Svaret)
    Anonym (Man) skrev 2013-05-30 20:06:27 följande:
    Varför är det just det man lär både killar och tjejer,, att tjejer behöver långt förspel?
    Män idag vet generellt inte hur de ska göra för att väcka en kvinnas lust och därför behövs långa förspel för att göra kvinnan redo. 
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?