Inlägg från: Anonym (BC man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (BC man)

    Är du/varit medlem på BC ?

    Har varit medlem där för många, många år sedan. Där hitta jag min fru. Kan säga att i början av förhållandet kändes det väldigt knepigt då vi båda bara sökte någon att ha sex med från början. Men vi föll pladask för varandra. Första året var allt annat än ett "normalt" förhållande och jag var nära att kasta in handduken ett par gånger. Mycket berodde på att vi träffats just på det viset som vi träffades på men även att hon hade väldigt lätt att bli svartsjuk (helt utan anledning i mina ögon) och en outtalad osäkerhet som vila över hela förhållandet. Vi stod helt enkelt på lite skakiga ben då vi var inställda på ett KK förhållande men det utvecklades till något större och mer seriöst vääääääldigt snabbt.

    Efter att allt stabiliserats och båda landat så att säga, kan jag bara konstatera att det bästa jag gjort i mitt liv var att svara på hennes annons. Vi skämtar lite om det ibland och mycket tack vare den starten vi hade så har förhållandet alltid varit väldigt öppet och rakt.

    Nyfiken man som jag är har jag varit tvungen att fråga hur hon valde just mig (redan på den tiden kunde man se hur många som svarat på en annons). Ingen kukbild och inget snack om sex överhuvudtaget blev starten på ett förhållande som jag hoppas kommer varar livet ut.

    Blev ett långt svar, bara för att säga, ja jag har varit medlem på BC. Kanske kan vara kul för andra att höra att det inte bara är galenpannor på sidan. Även om jag hitta en där Flört 

  • Anonym (BC man)
    läderfejs skrev 2013-05-27 08:52:35 följande:
    man undrar om folk klickar i rätt kategori.. var övertygad om att det skulle vara en majoritet män... och så var det mest kvinnor som hänger/hängt på BC... är den sajten unik då med andra ord?
    Kanske säger mer om könsfördelningen på famijeliv?
Svar på tråden Är du/varit medlem på BC ?