• Lapsang

    Svärdottern förstör!

    Du gillar inte svärdottern men kan nu tänka dig att ta tillbaka det du sagt trots att du fortfarande tycker det, för att få komma närmare ditt barnbarn. Hon lär ju genomskåda det. Osmart och gränslöst att säga så till din son. Om han var väldigt ung kan jag dock förstå det, du kände fortfarande ett ansvar att styra hans handlingar som man ju ibland måste m barn sp de inte skadar sig själva.

    Komma dit m dukar o gardiner? Och "goda råd"? Som att bebisen ska skrika för att lufta lungorna eller? Vad är det för fel på endel? Ni gillade inte när era föräldrar gjorde så när ni var unga så varför gör ni nu självs så? Varför vi inte gillar det? Jo forskningen går framåt och det som var goda råd för trettio år sedan är nu reviderat. Modet ändras, vem använder ens dukar längre? De tycker nog det du tar med är fult.

    Komma förbi oanmöld trots att du märkt att det inte uppskattas? Vad förväntar du dig art det beteendet ska göra med er relation?

    Det är inte bara ts som gör såhär, det verkar tämligen vanligt. Msn undrar om folk tappar den sociala kompetensen m pren eller omvissa alltid haft svårt att uppföra sig?

  • Lapsang

    Sen tror jag det är vanligt att mormödrar blir mer insläppta för att msn villju helst ha sin egen mamma där och lever man då ojämställt så det oftast är kvinnan som är tex föräldraledig så blir det sp. Lär era söner jämställda värderingar så får ni skörda frukterna sen.

  • Lapsang

    Ha ha rätt att sätta prägel på sonens hem! Ok nu tror jag inte längre denna tråd är på riktigt.

  • Lapsang

    Att vara nära sina föräldrar är väl bra, det som jag tycker är att inte ha klippt navelsträngen är när man är osjälvständig. Inte kan ta egna beslut, måste fråga föräldrarnas åsikt om allt. Inte kan fixa praktiska saker själv. Om min man åker t sina föräldrar när han är pappaledig och snackar lite allmänt o umgås, får lite avlastnig såklart men DE ffrågar honom hur han vill att de gör m babyn snarare än tvärtom, ja det är väl bra. Däremot om han tar med tvätt dit, inte kommer ihåg att byta blöja för svärmor tar ansvar för det, låter henne avgöra när det är sovdags etc - nej!

Svar på tråden Svärdottern förstör!