• Anonym (!)

    Svärdottern förstör!

    Jag tycker att du verkar jätterar. Min mamma är också som du och farmor hade gärna också fått ta för sig mer, det har blivit bättre sedan vi fick barn. Att lämna inredningspsylar är kanske inte jättepopulärt eftersom man kanske inte har samma smak men att få rå om din son och barnbarn är ju absolut en del av din roll tycker jag!

    Prata med din son, jag tycker att det är självklart att också du som farmor ska få vara mer delaktig.

  • Anonym (!)
    sextiotalist skrev 2012-11-02 10:34:32 följande:
    Hur kan man vara rar när man klart och tydligt talar om för sonen att man inte vill att han skall vara tillsammans med den kvinnan. Jag tycker ts verkar vara en riktigt mardröm
    Man kan väl ändra sig? Från början kanske hon inte var någon toppentjej som man vill att ens son ska vara ihop med. Som  mamma vill man bara att ens barn ska må bra, även i det långa loppet och ibland så verkar det som att mammor har svårt att släppa kontrollen och sluta ge alla goda råd och synpunkter. Nu har ts accepterat läget och vill umgås med dem, ffa sitt barnbarn och son. Som jag ser det försöker hon göra allt bra och vara snäll. Sen är det inte konstigt att sonens sambo inte släpper in så lätt men jag tycker att sonen borde dels sätta gränser för vad som är okej men också tillåta farmor att ha nästintill samma roll som mormor får ha.


Svar på tråden Svärdottern förstör!