Inlägg från: Anonym (barnbarn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (barnbarn)

    Svärdottern förstör!

    Jag var/är barnbarnet i en sådan familj. Ville aldrig att farmor skulle komma på besök, det blev så otrevlig stämning hemma då. När jag blev äldre blev jag arg på henne för att hon alltid kritiserade den viktigaste personen i mitt liv och den jag älskade mest; mamma. Jag hatade sättet hon försökte kontrollera mig på när jag blev tonåring och för att hon med tonlägen och kommentarer försökte framstå som bättre än min mamma. 

    Jag grät varje gång hon var barnvakt men jag grät inte på hennes begravning... 

    Hoppas att du kan börja fundera kring din inställning till din svärdotter och att ni tillsammans kan komma fram till var din plats i deras familj är. Jag hoppas att ni kan ha en sund relation i framtiden och att ni kan komma att älska varandra och trivas ihop utan att du gör förstora intrång i deras familj.

     

  • Anonym (barnbarn)
    emelieakesson skrev 2012-11-03 13:13:24 följande:
    Så jäkla bra sagt.. Var precis min tanke också! När jag blir sambo och skaffar barn kommer jag aldrig någonsin utesluta min mamma, hon har gett mig en fantastisk uppväxt och alltid funnits där för mig. Hon har tagit hand om mig tills jag kunde stå på egna ben.. När sen barnen flyttar ut är föräldern/föräldrarna ensamma, VARFÖR stöta bort dom då? Efter allt dom har gett. Jag håller med dig!
    Jag håller också med. Jag pratar med min mamma och pappa varje dag och träffas flera gånger i månaden. Min morfar kommer på middag hos oss varje vecka. MEN de har alltid funnits därför mig under min uppväxt, de har jag haft en normal/sund relation med. Oavsett om det är släkt eller inte vil jag inte ha en person i mitt liv som gör mig ledsen och ångestfylld samt försöker kontrollera mitt liv. 
  • Anonym (barnbarn)
    ummabdilleh skrev 2012-11-03 15:57:03 följande:

    ja ja gud har inga barn och inga foraldrar..han har skapat oss, men ingen har skapat eller fott honom
    Kanske för att han inte finns?
Svar på tråden Svärdottern förstör!