Inlägg från: Anonym (ta upp det gamla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ta upp det gamla)

    Svärdottern förstör!

    jag tror på att ta tjuren vid hornen, har du sagt att din svärdotter är oönskad så vet hon säkert det, så konfrontera så mjukt du kan, vid ett naturligt tillfälle en promenad eller liknande, utifrån dina känslor idag, och berätta att du är ledsen för att det har känts dåligt. Vill förändra men inte vet hur, och att det enda du önskar är att få dela en stund av ditt barnbarns uppväxt.

  • Anonym (ta upp det gamla)

    Kan man inte se sin egen roll och hela tiden tror att sina egna förklaringar till varför man gör något är tillräckligt för att bli förlåten, istället för att ändra sig utan att beklaga sig över att andra inte vill ha det som man själv tycker, då löser man inga problem. TS riskerar att bli portad.

    Jag tror TS får säga till dem att hon vill träffa sitt barnbarn, ex 2-3 tillfällen om en fikastund eller längre promenad om månaden. Sen får familjen bestämma hur och var och när, utan TS inblandning. Jag tror inte TS vill eller förstår sin roll i detta, just eftersom hon försöker bli förlåten med förklaringar och anpassar sig med omsvep i denna tråd för att det ska låta bättre i stunden, men förändras sig inte i längden.

Svar på tråden Svärdottern förstör!