Inlägg från: Frontline |Visa alla inlägg
  • Frontline

    Middagstips!

    Kycklingfile som du skär i strimlor eller bitar vilket som...
    Steker det med lite salt och citronpeppar inte så att det blir bränd yta på det
    Häll i creme fraiche, kycklingfond och soja så du får lite färg på det, smaka av med lite mer kryddor om du vill det.
    Servera med ris, bulgur, eller typ matvete vi kör oftast med ris..

    Detta gillar mina barn hemma skarpt, istället för kyckling har jag haft fläskytterfile ibland som jag har strimlat och har då bytt ut kycklingfonden mot viltfond...


    Livet är underbart när underlivet är bart :)
  • Frontline

    Idag blir det stekt ungnötslever med gräddsås och potatis här.

    Skär levern i cm tjocka skivor och stek den, krydda med salt och vitpeppar.
    Häll på en 5:a grädde eller mer beroende på hur mycket lever du har och låt det koka ihop ett tag.
    Servera med potatis och rårörda lingon till.

    Underbart gott och lättlagat  jag kan äta hur mycket som helst, tyvärr gillar ju inte alla lever...


    Livet är underbart när underlivet är bart :)
Svar på tråden Middagstips!