Inlägg från: finskorpan |Visa alla inlägg
  • finskorpan

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    Nu sitter jag på tåget på väg hem. Jag hade ett fint ägg som var 24 mm vilket, om jag förstod rätt, är det största det kan vara typ innan det släpper. 

    Vi pratade lite om min väldigt oregelbundna cykel så ett gravtest är nog egentligen meningslöst efter 14 dagar, men jag får väl testa fler gånger eller så kan det bli + jättetidigt. men det är väl som för alla egentligen.

    De är samma donator jag haft de två tidigare gångerna och hon sa att man brukar använda samma max fyra gånger. jag valde att inte reservera mer.

    Nu är det bara att hålla tummarna! 

  • finskorpan

    Ja, jag ska stoppa undan testet långt i en garderob tror jag. Ingen vet att jag stack den här gången så jag har ingen som kommer fråga hur det går. Tidigare har jag ju berättat för mina bästa vänner men jag kände lite också att jag inte orkar med deras förhoppningar och nyfikna frågor. Jag vet ju att dom bara vill väl och hoppas så för min skull men besvikelsen blir så tung nog. Så nu får jag ju berabeta den lite själv innan jag berättar.

    Inser precis att jag skiver precis som det är kört. Hej pessimist! Solig 

  • finskorpan

    jag kommer nog kunna hålla mig sysselsatt . har gott om jobb att göra. Glad

  • finskorpan

    testade. haha! Men inte något grav.test utan bara ett äl-test till för å se att det inte var positivt längre och det var det inte. det bådar ju gott iaf.

  • finskorpan

    Tvillingoxe: försök att låta bli att testa före BIM. Mitt första försök testade jag massor och blev så ledsen varje gång det där plusset uteblev. Spara dig själv det nu och försök tänka att om du är gravid så visar det sig så småningom i alla fall.

    Trots vad som sägs här på fl så är det nog ovanligt med några symtom så här tidigt och även att plussa tidigt. Jag hade ju massor av symptom mitt första försök fast nu inser jag att det var en efterreaktion på inseminationen (jag blev ju jättesjuk två timmar efteråt och svimmade nästan på Malmö Central.)

    Jag vet det är svårt! Jag kanske inte kan hålla mig själv heller men jag ska verkligen försöka för å bespara mig alla tårar och i så fall bara ta det en gång. 

  • finskorpan

    Hur går det tvillingoxe?!?!?!?! Har du fått ett starkare Plus????

  • finskorpan

    nej vad tråkigt!!!! Men du är inte på BIM än va?!

  • finskorpan

    Trots att en har fullt upp så går tiden verkligen långsamt när man väntar. Men jag har varit både stressad och sjuk så jag  börjar misstänka att det här aldrig kan ha gått väl. Men jag får vänta en vecka till. Eller 8 dagar för å vara mer exakt. Men innan en vet säkert kan man alltid hoppas fast jag försöker å inte tänka på det så mycket.

    Tvillingoxe: har du testat på koncentrerat urin, jag menar så du inte klunkat i dig en liter vatten någon timma innan för så blir det så utspätt har jag läst så det kan inte känna av hg-hormonet.  

Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!