• Soffipropp

    Vågar man testa?

    Usch vad trist:( här är inte humöret på topp. Men det är bara att ta nya tag

  • Soffipropp

    Vicky hurtig: hade du vanlig mens alltså när du var gravid förut? För jag har precis haft mens men den slutade nästan 2 dagar tidigare än den brukar. Och när den kom i helgen så hade jag extrem mensvärk. Och nu känner jag mig så himla trött och nästan lite illamående fast ändå inte. hade du några andra symtom fast du hade mens? Tex svullna bröst eller liknande

  • Soffipropp

    Nej jag har inte gjort det då jag haft mens. Men när man läser att folk haft mens när de vart gravida så hoppas man ju lite ändå:) men jag har ju sagt inte ömma bröst längre osv så det är väl bara att fortsätta försöka i juni.

  • Soffipropp

    Ja jag vet inte riktigt, är lika undrande som du när det gäller mensen nu förtiden;) jo jag vet men det är väl lite konstigt att den var som vanligt de första dagarna. Och när den kom hade jag en grym mensvärk så jag inte kunde stå upp. Nu de 2 senaste dagarna har det bara varit lite brunt beige(ursäkta detaljerna) men man borde väl ha lite ömma bröst och liknande om man vore gravid? Eller är jag helt ute o cyklar.

  • Soffipropp

    Jo jag vet, men man vill liksom ha det lite bekräftat att man har olika symtom o då är det lika med graviditet. Men jag tror verkligen inte att jag är gravid då jag hade samma mängd mens de första dagarna.

  • Soffipropp

    Här har jag fått ont i magen av och till och när vi skulle käka middag så var jag hungrig innan men precis innan vi skulle äta mådde jag nästan illa och kunde inte äta mer:( vad är det som händer:( blev så avundsjuk när jag såg en bild på Facebook som en bekant lagt upp med en ultraljuds bild:( du kan ju prova att testa med ett digitalt test så får du ju svaret direkt och slipper tyda streck o grejer.

Svar på tråden Vågar man testa?