• Majandra

    Vågar man testa?

    Ja jag ska snacka lite med min bättre hälft. Nu är det dags att trappa upp det här och försöka oss på varannan dag. Läskigt att det är snart två år sen jag tog ut p-staven och vi kört oskyddat. Men väldigt länge så var det inte planer på äl och rätta perioder, men nu måste nästa steg bli varannan dag...

  • Majandra

    Idag håller mensen på att ebba ut. Sambon är förkyld dock. Men imorgon tänkte jag att sätta igång, nu ska jag göra mitt bästa för att få till varannan dag här. Bara jag som tycker det kan bli tajt med varsitt heltidsjobb och andra aktiviteter och måsten som ska göras?

  • Majandra

    Hej min vänner :) hur går det för er alla? Bra hoppas jag. Jag undrar lite över ägglossningsflytningar, de ska vara riktgigt klara och tunna? Men mer, ska de lukta eller vara luktlösa osv? Det känns lite som jag hade såna i veckan som var, dvs direkt efter mens... Men det vore lite halvtokigt men samtidigt så vet man ju aldrig när äl är om man inte känner av den själv.

  • Majandra

    Ja det verkar konstigt att det skulle vara direkt efter. Men trådiga var de inte utan mer klara och tunna typ. Jag har testat en sväng men tyckte det var så godtyckligt så fortsatte inte. Men vi får se. Ska försöka lura sambon till mys imorgon efter måndagsjobb, lagom utmanande. Han är inte lika hetsig som mig i att bli barn snarast och tycker lite att blir det så blir det.

  • Majandra

    Haha. Skönt att höra att jag inte är den enda. Han känner inte samma stress att bli barn nu, han vill gärna ha ett barn men det behöver inte bli exakt nu. Medans jag längtar som tusan. Vill ha ett litet barn att lägga all min energi på, att älska och göra mitt liv rikare. Men det kan bli lite knepigt idag, han brukar komma hem så trött efter jobbet. Men skam den som ger sig :)

  • Majandra

    Spännande spännande. Jag hoppas du får ett fint plus den här månaden Soffipropp.

    Här är det beräknad äl på fredag, så här blir det mys ikväll när sambon kommer hem och förhoppningsvis på fredag igen. Jobbigt den här veckan att styra upp mys när sambon inte har samma inställning och mer tycker att blir det så blir det. Han känner sig trött efter jobb och träningar och är inte riktigt med på det här med varannan dag. Man kanske skulle gjort som så många andra och skaffat barn det första året man var tillsammans, då var det bus och mys varenda dag ;)

  • Majandra

    Så mysigt med en liten bebismage :)

    Sen så är det väl kanske lättare för oss som inte behöver prestera, få orgasm på beställning så lättare för oss att baka bebis ;)

    Ja nu hoppas vi att det blir fina plus till majbebisar så man kan mysa som vanligt och slippa hålla koll på fertila perioder :D

  • Majandra

    Tjoho! Mys både lördag, onsdag och torsdag inför trolig äl imorgon fredag. Får vi till fredag och eller lördag också så känns det toppen. Härligt när man verkligen fått till det såhär inför äl. Nu hoppas jag också att det verkligen är äl imorgon ;) eller om den varit redan idag...

    Som grädde på moset så kom ett par hantverkare hem till oss idag. Frun/sambon var också med och hade en skaplig mage som enligt såg ut som vecka 35 typ. Nu får vi se om det var ett gott eller dåligt tecken...

  • Majandra

    Spännande Soffipropp, låter som det händer ngt alldeles underbart i din mage :)

Svar på tråden Vågar man testa?