• Angie08

    Vågar man testa?

    Visst kommer det bli plus men det kan ju ta 9 månader eller 1 år (inte för att göra dig deppig) menar bara att det kommer gå.
    Tro mig jag tappade också hoppet mååånga gånger, men det gick tillslut och väntan är helt värt det :)

  • Angie08

    Jag tycker att det är bra men allt har ju med att göra när du har äl också. Många brukar ju testa med äl test i 2 månader typ för att se om äl kommer samtidigt varje månad och känner efter hur det känns när ägget släpper osv :)

  • Angie08

    De e sant :) sen för man ju hoppas att dem är starka soldater även fast man har sex så "ofta". Vissa killar får ju svagare spermier om man har sex varannandag, de behöver mer tid att få nya starka :)

  • Angie08

    Jag har aldrig gjort något speciellt förutom att mot slutet så hade vi bara sex när vi hade lust, inget "tvång" bara för att det var äl. Som tur är ville ju båda nästan varje dag den månaden då det funkade för mig :)
    Har ju hört massa historier om bisolvon, folsyra osv men jag vet inte bad jag tror om det. Kanske lite idioti att dricka hostmedicin för att det ska hjälpa, men testa folsyra annars :) är ju inget farligt och när du blir gravid ska du fortsätta med dem till vecka 12 tror jag :)

  • Angie08

    Jo jag vet att folsyra inte ska förbättra chanserna men det är många som blivit gravida när dem börjar med det, konstigt nog.
    Jag tror inte heller på alla dessa kurer för att bli gravid lättare.
    Vet inte riktigt vad man ska göra förutom att prata med en barnmorska eller läkare och fråga om det finns något :)

  • Angie08

    Hoppas det är din tur nu :)

    Har hört att graviditetsdrömmar är vanliga när man är gravid. Jag har haft några stycken.
    Har du testat? Eller när tänkte du göra det?

Svar på tråden Vågar man testa?