• Majandra

    Vågar man testa?

    Minus på stickan idag och fortfarande ingen mens. Så det verkar blir mer mensstrul...

  • Majandra

    Ja jag testade det för drygt en månad sen när jag inte fick ngn mens där. Då kom den efter ett par dagar :)

  • Majandra

    Ja vi får hoppas det :) nä har inte varit iväg, känns som de bara kommer säga att det beror på att jag är överviktig och ska gå ner i vikt för att få tillbaka mensen. Men vi får se nu om den kommer eller ska strula. Bara att avvakta lite till då :)

  • Majandra

    Ja en del får inte plus direkt vid bim då hormonnivåerna är för låga i kroppen. Då kan det ta ett tag till. Men jag skulle tro det är ganska ovanligt då testen är så känsliga och 'bra' nu för tiden.

    Usch vilken pissig det varit idag. Sur och irriterad och så negativt test på det. Känns som mensen kan vara på g när jag är på så otroligt dåligt humör. Stackars min finafina sambo idag. Jag är verkligen jordens grinkärring idag... :(

  • Majandra

    Ja det är så surt att behöva vänta och inte få ett plus på första, andra försöket som det verkar som folk får till höger och vänster. När man så gärna vill ha en liten bebis :)

  • Majandra

    Hej hej. Jag är bortrest så har inte direkt kikat in här. Mensen kom som vanligt i onsdags , jag tycker nog inte att den var strulig nu när den kom två dgr efter när jag trodde/bim.

    Så det är riktigt skönt tt det inte blev ngn fördröjning nu. Bara att sikta mot nästa bim :) blir mys så fort vi kommer hem från vår resa.

  • Majandra

    Oj oj, dåligt med försök den här månaden. Fick till ett finfint försök igår och beräknad äl var igår. Så nu håller jag tummarna att äl var igår eller idag. Men får nog sikta vidare mot nästa månad.

    Sen har jag ett dilemma, om jag skulle bli gravid på nästa månads äl. Om jag blir gravid då så blir bf väldigt exakt runt ett viktigt bröllop vi ska på. Inte vårt eget så klart mindre viktigt än en bebis om vi skulle ha tur att plussa. Men inom närmsta familjen och för oss något som vi ser fram emot och intr vill missa. Vad hade ni gjort, försökt ändå nästa månad och chansat? Ett barn är viktigare för oss men det vore så dålig tajming den tidpunkten. Jag har hellre med mig en barnvakt till en bebis på 1 mån eller svansar runt där i vecka 36. Tekniskt sett kan ju bebisen komma runt 36, men att just ha bf runt bröllop känns lite jobbigt.

  • Majandra

    Angie: Ja precis, det skulle de absolut förstå. Ja hur många barn kommer på sitt bf ändå. Det blir som det blir. Det lutar åt att vi kör på som vanligt. Eller ja, sambon planerar inte och tänker inte lika mycket på allt så t här som mig.

    Åh vad kul att du fick se hjärtat. Låter härligt att höra :) vad glad jag blir :)

Svar på tråden Vågar man testa?