• Soffipropp

    Vågar man testa?

    Hoppas du får ett fint plus Majandra. Här har vi precis myst till det;) försöker köra varannan dag nu o se om det hjälper.

  • Soffipropp

    Åh vad tråkigt Majandra:( det är bara kämpa o ta nya tag. Så kände jag också när mensen dök upp men sen får man upp hoppet lite igen

  • Soffipropp

    Ja det är ju det. Lika besviken blir man varenda gång, men sen är mensen väl är slut börjar man få upp hoppet igen. Men det känns riktigt surt att det aldrig verkar ta sig o man fär det där efterlängtade plusset. Jag börjar fundera på om det är något fel på antingen mig eller min sambo. Fast samtidigt har jag ju varit gravid förut men det var ett par år sedan o saker o ting kanske har ändrats.

  • Soffipropp

    Ja för en del hjälper det att gå ner i vikt. Jag är dock inte överviktig. Jag lever kanske inte så jättesunt. Men jag försöker vara nyttig i veckorna o utesluta en del kolhydrater. Cyklar till o från jobbet varje dag oavsett väder o det är ett par km enkel väg. Det är bara fortsätta ha sex så hoppas vi att det tar sig snart.

  • Soffipropp

    Här myser vi på som bara den nu. Sambon är riktigt sugen på mys nu, känns jätteskönt då blir det inte som ett tvång att ha sex regelbundet när båda vill:)

  • Soffipropp

    Hm nej jag vet inte faktiskt. Du kanske ska ringa din bm imorgon bör att höra med henne vad det kan ha varit. Även om det blev bättre när du gjorde nr 2.

    Här har jag knappt känt av äl än:( men vi myser på titt som tätt. Men ikväll har jag haft mkt tankar o funderingar ifall att jag verkligen kan bli gravid:( blir så less.

  • Soffipropp

    Nu har vi nyss haft lite mys här i sänghalmen;) oops det var 4:de dagen nu. Kanske inte så bra eller vad tror ni? Hade även sex den 16 och 18 och sen nu 20,21,22 och 23. Mannen är riktigt sugen på att mysa nu, så jag tänker det är bättre att vi myser på när lusten faller in. Annars brukar jag få ta initiativ då runt ÄL perioden. Tror ni det är dumt att köra så ofta? Hart läst att det optimala är varannan till var tredje dag. Hoppas vi inte sabbat allt nu med slöa spermier osv

  • Soffipropp

    Jo här myser vi på som vanligt. Fick utslag på äl test idag. Så vi ska strax köra en omgång med mys, hihi;) sen blir det en lång väntan till bim

Svar på tråden Vågar man testa?