• Angie08

    Vågar man testa?

    Ja, exakt :) 
    Jag valde iallafall att inte testa mig imorse. Kändes onödigt då jag blödde mer inatt än vad jag gjorde under dagen. Fortfarande inte lika mycket som en mens men det känns dumt att testa när man faktiskt blöder så jag gör det när blödningen är slut istället så får man se om jag fortfarande är gravid eller om det blev tidigt missfall denna gång.
    Du kan väl uppdatera när du testat ? :) 
     

  • Angie08
    Soffipropp skrev 2012-04-24 12:32:42 följande:
    Nja alltså jag har ju velat ha barn länge men min sambo har inte känt sig mogen men vi har kört oskyddat men har avbrutit det varje gång.
    ok, hoppas du är gravid nu då :)
  • Angie08

    Jag fortsätter blöda, nästan som en vanlig mens nu. 
    Men jag har fortfarande kvar alla symptom, illamående som heter duga, kissnödig hela tiden och hungrig.
    Någon som har en solskenshistoria att dela med sig av? :) 

  • Angie08
    Soffipropp skrev 2012-04-24 15:31:58 följande:
    Angie08: Det finns ju vissa som varit gravida trots att de har haft mens. Ge inte upp hoppet än:) håller tummar o tår för att det är någonting som växer i din mage:)
    Tack så mycket :) 
    Det hoppas verkligen jag också.
    Vi har försökt bli gravida sedan juli 2010. Blev gravid på första försöket men de blev MA i v.13 och blev gravid igen i oktober 2011 men de blev utomkveds och bortopererad äggledare.

    Nu tycker jag att det är våran tur.
    Hoppas, Hoppas :) 
  • Angie08

    Absolut, det kan jag ju göra. Men om jag testar imorgon igen och de visar negativt så är jag ju inte gravid längre. Så testar nog det först. Är det fortfarande positivt så kommer jag höra av mig till bm och ta blodprov :)

  • Angie08

    Så är det ju. Men om testet är riktigt starkt har det ju gått upp och om de e negativt har det ju gått ner. Sånt märker man ju även på testet. Tack för råd iallafall :) Om jag får känningar som sist då tvekar jag inte på att åka in. Samma sak om det är positivt imorgon. Då måste jag ju kolla upp hur det stiger.

  • Angie08
    Annica71 skrev 2012-04-25 06:29:16 följande:
    Jag har en solskenshistoria.

    Blödde MER än som vanlig mens i över en månad. Det visade sig att det var början på en tvillinggraviditet men där ena tillbakabildades. Det fanns två hinnsäckar men de såg bara ett embryo vid första VUL i v.5.
    Trodde aldrig att det kunde gå vägen när man blödde så mycket.

    Håller tummarna för dig.
    Tack :) 
    Jag fick ett svagt test idag igen, vet inte om det kan vara en sk "genombrottsblödning" att det då blir starkare när det fäst ordentligt?
    Tror inte det här är en normal graviditet iallafall. Förmodligen tidigt missfall. 
Svar på tråden Vågar man testa?