• Majandra

    Vågar man testa?

    Ändrade planer, tänk om det är den här månaden som det vill bli en bebis. Klart vi kör på :) Jag bryr mig inte om bebisen skulle födas på julafton :D

  • Majandra

    Aaa, jag känner mig rätt dum nu som funderade på det här med att få bebis runt jul. Seriöst, jag längtar så efter en egen liten bebis så blir arg på mig själv för att ens tänka tanken. Mysigt med en bebis mitt i vintern så kan vi gå i ide och komma ut till våren. Jag ska ha äl på söndag så igår var första försöket. Jag känner att min mens har kommit några dagar innan bim senaste månaderna så kanske min cykel kortats ner till typ 28-29 igen. Så fullt ös nu. Åker bort över helgen och känner inte för att toksexa dit vi åker ;) så vi får se vad som händer. Har gått ner 16kg nu så känner en skillnad och hoppas att min kropp gör det också och belönar oss med en graviditet snart:)

    Snart dags då Angie? :)

  • Majandra

    Ja det skulle bara vara alldeles underbart om man blev gravid nu, det förstår jag du också känner :)

    Två dgr innan kan absolut ha varit för tidigt, hit och dit läser jag hur det där är så olika för olika personer så det finns absolut en chans att det är en graviditet även fast du fick minus två dagar innan :)

  • Majandra

    Typ mitt emellan äl och bim och mina bröst är tokkänsliga. Hoppfull/dum som jag är så tänker jag direkt att jag är gravid. Hoppas ju så innerligt så kanske bara tuttarna som spökar. Kanske pms som börjar här nu, riktigt ömma bröst och hur hungrig som helst. Men vad skulle oddsen vara att jag blivit gravid och ändå haft mens för två veckor sen? Det var ju en helt vanlig mens men hjärnan vill väl så gärna nu... Äl snart Soffi?

  • Majandra

    Inget vidare, mensen kom igår fyra dagar tidigt. Men jag undrar en sak, om jag har regelbunden mens och den kommer som den ska varje månad+- några dagar, då är oddsen rätt höga att jag verkligen har äl som jag ska va? Jag tänker på det med min övervikt liksom. Övervikt kan ju ofta ge utebliven äl vad jag förstått. Eller?

  • Majandra

    Aaa jag tror det var igår/idag men det har knappt blivit något sex här. Och nu har vi främmande över helgen :(

  • Majandra

    Bim imorgon och ingen mens ännu. Varför skulle det ta sig den här gången men men...

  • Majandra

    Men nu kom mensen här på morgonen. Jo dt går bra, har gått ner 16kg men samtidigt har det stått stilla på det ett bra tag nu. Men det är väl bara att kämpa på. Det jag tycker är så konstigt är att mensen kommit som den ska typ hela tiden och då känns det konstigt att jag skulle vara för tjock. Men det är hög tid att gå ner i vikt i alla aspekter, bara ursäkter från min sida.

  • Majandra

    Låter toppen. Jag känner att det kvittar vad jag gör/hur vi har sex så blir det ändå inget. Men jag fokuserar på att gå ner i vikt istället och har sex när det blir istället. Känns som att gå ner i vikt är steg ett, det är något som jag måste göra oavsett om jag ska ha barn eller inte. Jag kan inte knalla runt med 100+ hur länge som helst, då får jag diabetes och skadar kroppen. Det är bara en fråga om när . Men jag är en bit på väg nu och kämpar på. Vet ni vilket bmi man måste under för att få hjälp av sjukvården? De gör ju inte utredningar om man är överviktig/har fetma som jag har.

Svar på tråden Vågar man testa?