• Majandra

    Vågar man testa?

    Nu har jag köpt ett tvåpack. Det blir test med morgonkisset ellet mittinatten om jag sover länge innan jag vaknar. Nervös som tusan nu. Blir hoppfull av att jag var yr i typ 5 min imorse att det inte känns som jag ska få mens typ alls. Hårdare att ta ett minus då, men nu jävlar kör vi :) plus på stickan så ska jag ge den hemlösa jag passerar varje dag en hundring imorgon, istället för en tjuga då och då. :)

  • Majandra

    Ja jag vet inte riktigt. Kanske hade äl mycket senare eller så kanske det inte var ngn och då får jag ingen mens. Den hoppade över en månad typ i somras tror jag det var. Men men, jag väntar och ser :)

  • Majandra

    Nä inte det, och nu kom mensen tror jag. Men skönt att den inte håller på och uteblir, känns lättare med regelbunden mens ;)

  • Majandra

    Jodå, kommer in i veckan det gäller nu. Borde vara äl på fredag så nu gäller det. En släkting som fick sin dotter idag, då tänker jag direkt på när en närstående till henne berättade att de försöker bli med barn och jag tänkte åh vad kul om vi får barn ungefär samtidigt. Och jag hoppades att jag skulle hinna först. Men icke, det tog väl max ett par månader och nu är dottern här. Kan inte hjälpa att bli avundsjuk och tycka att det är så orättvist...

  • Majandra

    Jag är lite osäker men vet att jg plockade ut pstaven ngngång 2010. Länge var det typ blir det så blir det men när det inte blev något så började vi mer att försöka träffa äl.

Svar på tråden Vågar man testa?