• Majandra

    Vågar man testa?

    Ja jag har läst det också men var så less på att aldrig få mens. Så läste att rosenrot påverkar cykeln så då chansade jag lite. Sen kanske mensen låg på lut och tänkte komma idag ändå :) Men nu då, lika bra att fortsätta fram till beräknad äl?

  • Majandra

    Nu har jag beräknad ägglossning tisdag nästa vecka, och imorgon kommer sambon hem från en tjänsteresa. Nu är jag så less på att vänta, nu vill jag få mitt plus den här gången. Inte lättare av att tillbringa kvällen med en vän i v36 och en vän med en bebis på ett halvår. Jag vill också. Men att det ska vara så knepigt att bli gravid. Blir så frustrerad.

  • Majandra

    Ja verkligen. Folk blir gravida till höger och vänster och försöker inte ens. Men det kommer nog snart. Lilla bebisen igår, hon var så söt och det var ju så spännande för hon andra som bara har några veckor kvar till sin bebis. Iom att vi inte ens fått plus än så är det så länge kvar tills vi ens är där de är nu... Men idag kommer sambon hem så förena nytta med nöje och få en massa mys så kanske det blir en bebis :)

  • Majandra

    Jobbig väntan när man lever typ två veckor i taget såhär. Idag har jag beräknad äl så snart börjar min långa väntan mot bim också. Känns fel att längta två veckor fram såhär när semestern precis startat.

  • Majandra

    Jag har ingen erfarenhet av det tyvärr, har bara kört halvdyra cb och inte testat förrän mensen varit sen. När det visat minus så väntat ett par dagar innan testat igen...

  • Majandra

    De är troligen bra, annars skulle inte folk köpa dem :) håller tummen att plusset kommer med dem också. Igår började min nedräkning mot bim, jobbigt länge till 23 juli...

  • Majandra

    Åh så kul Angie08, jag håller tummarna att det är ett riktigt streck nu. Det borde det vara :)

  • Majandra

    Grattis Angie08!! Gud vad kul! Ja nu börjar nästa oro/väntan. Härligt att det kom ett plus i tråden, nu börjar de komma :)

    Jag räknar ner till Bim om en vecka nu. Träffade en tremånaders idag och hon var så go, nästa sommar kan jag ha en likadan och du har en du Angie :)

  • Majandra

    Spännande spännande. Ikväll fick jag lite blod i trosorna, typ 8 droppar. Jag tror jag hade äl på dag 16, idag är dag 24 och bim på dag 30. Har ju läst om nidblödning men då känns det som jag försöker passa ihop tillfälligheter bara. Får se vad som händer under natten och imorgon, men konstigt om jag ska få mens redan...

Svar på tråden Vågar man testa?