• Majandra

    Vågar man testa?

    Ajdå Angie, det låter inte skönt. Jag hoppas att det går bra för dig och inte blir jobbigare. Bf i slutet på mars va?

  • Majandra

    Hmm. Kan ju vara att äl kommer tidigare men också kanske bara ngt 'vanligt' som känns i magen? Så svårt det här med att känna efter och lyssna på kroppen tycker jag. Jag tycker jag känt en massa saker förut men aldrig varit gravid, men jag är nog rätt bitter också ;) En vecka kvar till bim nu, hoppet är på topp igen. Har inte känt av ngt hittills, lite skeptisk till om det var äl eller ej. Men inget som säger att man måste känna av det så :)

  • Majandra

    Joo det går riktigt bra, hade vägning inorse och har gått ner 8kg nu :) könns skönt att ha konmit igång ordentligt. Så bara att kämpa vidare. Jobbigt att vara tjej dock och samla på sig vatten nu mot mens/bim :) Men sen när det släpper sen så kanske man gått ner ngt kilo till :)

  • Majandra

    Nja lchf kändes omständigt och jobbigt att förbjuda mig saker så medt äta rätt och promenera istället för att åka bussen till tunnelbanan. Så det känns toppen. Jag har nog en trettio som jag vill/behöver bli av med. Men bara jag kommer ner under 100 så är jag överlycklig :)

  • Majandra

    Aaaa bim på söndag och man går här och hoppas som en tok. Har känt mig så hungrig i två dagar och såklart undrar man om man är gravid direkt. Men men, jag håller tummarna nu :)

  • Majandra

    Jag vet inte riktigt med testandet, jag avvaktar nog framåt veckan som kommer. Om det inte kommer mens på söndag eller måndag så blir det nog test på tisdagen. Nu kommer snåljåpen i mig fram ;)

  • Majandra

    Håller tummarna nu Soffi. :) Här är statusen att livet känns som vanligt och ingen mens i sikte ännu. Typ 12h till bim :) Spännande spännande. Nu vill jag också bli gravid här :)

Svar på tråden Vågar man testa?