• Majandra

    Vågar man testa?

    Jo det går fint, har myst här på em också och ligger och väntar på äl imorgon. Har haft äl-flytningar igår och idag så tror vi är på rätt spår :) Själv då, spännande med bim nu då :)

  • Majandra

    Joo det går fint. Jag märkte av lite älflytn i fredags och lördags och hade lite ont k magen lördag. Man kan ju ha ont i magen av mycket men tror det blev äl där. Så har myst efteråt också men nu börjar typ den lång väntan mot 21 november och bim :) Lagom så man kan berätta för familjen till jul :)

  • Majandra

    Oj, jag var inne och svarade på ditt inlägg soffi men kanske hade taskig täckning. Joo det går bra. Bim på måndag, allt känns som vanligt men samtidigt känns det inte som det närmar sig mens heller. Men det känns hopplöst, när drt inte blivit några plus tidigare så varför skulle det bli det nu. Kanske lite cyniskt sagt men det känns som det inte kommer något plus hitåt. Bara surt att se folk som är med barn överallt på mitt nya jobb nu... Överallt. Eller så har de redan barn och ska hämta och lämna. Jag vill också hämta och lämna och stressa över att inte hinna göra allt jag vill på jobbet för att jag måste kila till dagis...

  • Majandra

    Nja, det blev rejält rött på pappret. Får se nu när jag ska hå och lägga mig. Två månader i rad nu som den kommit typ 2-3 dgr tidigt. Skumt.

  • Majandra

    Nä jag har typ 5-7 stickor i lådan under sängen. Kanske ska prova det igen nu månaden som kommer. Kanske ska köpa mig lite Bisolvon också ;)

  • Majandra

    Jo det rullar på men jag känner mig oengagerad. Blir ju inget plus så vet inte om jag orkar hålla på längre. Blir det så blir det typ...

Svar på tråden Vågar man testa?