• Majandra

    Vågar man testa?

    Läskigt det här. Bim idag. Hungrig. Konstig huvudvärk till och från. Det kan mkt väl vara inbillning och hittepå. Kan absolut vara 'som vanligt' Ingen mens ännu. Oerhört sugen på att få ett plus. Ett cbtest ligger i skåpet, men jag vill så inte så bara ett streck. Vågar inte riktigt...

  • Majandra

    Jag fick bara ett streck på testet. Men nu kanske jag slappnar av lite så kan mensen komma då.

  • Majandra

    Man ska ta tempen det absolut första man gör, gärna samma tid varje dag och man ska ha sovit ett bra tag. Du kan googla på det. Jag mäter min temp nu men tycker den varierar en del med väldigt liten uppgång efter halva månaden. Så antagligen var det ägglossning där. Men det kan vara så lite som 0,1 grad den går upp. Och då gäller det att mäta rätt så man ser den uppgången :) men som sagt googla lite så får du nog bättre förklarat :)

  • Majandra

    Skummast tycker jag det är iom att mensen inte kommit så har jag ju ingen aning när det bör vara ägglossning eller när jag väntar nästa mens. Himla knepigt.

  • Majandra

    Jag hade bim 18-19 maj och inte en droppe blod har kommit sen senaste mensen 18 april. Man läser ju att mensen plötsligt kan hoppa över en gång men det verkar så konstigt. Flertalet test som är negativa, senast i torsdags morse. Men det borde komma en mens snart så att man har något att sikta efter :)

  • Majandra

    Ja den gör ju tydligen så till och från. Det har säkert hänt mig förr men försöker man inte bli med barn så kommer man väl inte ihåg sånt. Då är ju sånt bara tillfälligheter. Jag hoppas det tagit sig för er nu. Jag håller båda tummarna :)

  • Majandra

    Bim imorgon igen. Inte en antydning till blod sen mensen i april. Imorgon blir det testning :)

  • Majandra

    Angie08: jag har aldrig varit gravid så jag bet inte egentligen men jag har ju läst om folk som blödit och ändå varit gravid. Vad säger din magkänsla, var det mens eller något annat?

    Jag testade igen igår med ett cb digital och det var ej gravid. Jag vågar mig inte riktigt till vc och kolla varför det inte kommer någon mens. Det känns som att de bara kommer avfärda mig för att jag är överviktig. Jag är rejält tjock, en bra bit över hundra. Så det kan mycket väl vara därför. Jag tycker att det vore konstigt då för jag har alltid haft regelbunden mens tills för två månader sedan. Jag har vägt ungefär samma till och från i två år. Men nu var jag och köpte nya skor idag, nu är det dags att gå ner 10% av kroppsvikten. Alldeles underbar tid för att äta måttligt och börja gå promenader. Vem vet mensen kanske kommer som ett brev på posten :)

    Även om en del av mig hoppas att jag ska få ett plus snart och då råka vara i vecka tio redan... Men hoppet är väl det sista som överger en :)

  • Majandra

    Min mens är tillbaka idag :) jag har tagit rosenrot i tre dagar och nu dök den upp igen. Så nu blir det snart dags att göra bebis igen, alldeles lagom till semestern. Men nu kan det som tidigast bli en mars-bebis då, låter toppen :)

Svar på tråden Vågar man testa?