• Tovo

    Vågar man testa?

    Har läst igenom tråden, det är så spännande!! Vet hur det känns att gå och vänta och inget annat än den där jävla äl och bim dagen blir ett enda vitt varr.. När jag "släppte" allt å bestämde mig för att "blir det så blir det" så blev det :))
    Har nu en ny man och börjar bli bebissugen och hoppas kunna bli gravida i höst!! Fortsätter följa er och kanske vi plussar samtidigt alla?? :)) önskar hur som er alla stort lycka till och hoppas på + denna månad!! :))

  • Tovo

    Åh vad spännande å läsa om er alla, grattis Angie08 till liten i magen :))
    Själv funderar vi på att starta bebisverkstad snart, jag vill redan nu men min make vill vänta lite till... Får se hur det blir :) har iaf slutat med piller :)

  • Tovo

    Följer er flitigt :) håller tummarna att det kommer ett starkt plus för dig Soffipropp!!! Själv har vi inte kört igång bebisverkstan än men är inte direkt skyddade heller så det kan ju ta sig iaf :)) längtar otroligt mycket efter en bebis nu!! (min man vill vänta lite till, blir vårat 1:a gemensamma) har mått lite kyvens sista tiden å så (inte direkta gravkänninar men ändå känt mig osäker) haft mens men väldigt konstiga sådana så jag tog ett test idag men inget... Visste ju nästan de men fick som en besvikelse i mig iaf... Ska "köra igång" om nån månad på riktigt å hoppar de tar sig fort! :) vet hur frenetiskt fast man blir i äl å bim träsket å vete gudarna hur många stickor/tester jag köpt genom åren :-/ önskar oss alla lycka till!! Fortsätter följa er och flikar väl in nån gång om sänder om det är ok :) kramar till er alla!!

  • Tovo

    Angie08- guuuu så skönt att allt såg bra ut på ul!! Jätteroligt!!! Sj har jag äl typ nu... Blir nog inget denna månad men nästa månad vill jag banne mig köra på på riktigt! :))

  • Tovo

    Ja verkligen! Finns Inge bättre än att se de lilla livet på skärmen när man e orolig :))
    Ja, tittar in då och då här och uppdaterar hur de går för mig ;) önskar alla starka plus inom snar framtid!!!!

  • Tovo

    Åh nu är jag riktigt bebissugen men min käääre make vill vänta nån månad till, han har förklarar varför men ärligt talat förstår jag inte riktigt... Ja ja har iaf förut haft lätt att bli gravid men man är ju äldre nu så vem vet! Längtar iaf massor!! :)) fortsätter hålla tummar för er som ännu inte plussat!

  • Tovo

    Har hört att rosenrot ska vara bra!! alltid värt att testa
    Här är det ingen bebis på G än iaf, ska ha mens idag så den dyker nog upp snart, bebissuget sitter fortf kvar men då maken inte är lika sugen just nu så har mitt sug avtagit lite oxå...ett barn till vill vi ha men har ingen direkt brådska än fortsätter följa denna tråd och hoppar verkligen att det blir några fler plus snart!!! Kram till er alla å trevlig helg!

  • Tovo

    Man KAN få ont som faen av att va "nr2" nödig!! Åkte in akut en gång, var nog i v 15 då å de visade sig va så ;) är nog ingen fara!! Gasig blir man ju oxå så håller man på dom kan man få ont.. Släpp ut allt ;) sen växer ju bebis å de gör OXÅ ont... Inte lätt å va gravid alla ggr!! ;)) sen att du inte känner bebis än är heelt normalt!! :) men är du orolig ät det bäst att kolla upp det! Då mår både du å bebis bättre sen :) kram

Svar på tråden Vågar man testa?