• EvaB

    13 åring som ej kommer hem

    Mkt förtvivlad mamma här.. Min dotter på 13 (14 i juni) som just fått diagnos språkstörning och ADD gör debut på att inte komma hem under natten. Ville sova borta fick nej eftersom hon frågade så sent.. alltså efter den tid hon skulle vara hemma. Hon struntade i att komma hem och när vi kontakta henne ville hon sova borta. Kvällen innan hade hon snott ett paket cig av mig och gett till ett par grabbar.. tog dem på bar gärning. 
    Hon har alltid varit ensam tjej men ej mobbad.. men sen hon i januari börjat äta concerta så har hon fått massa kompisar och blivit mer accepterad i klassen.. JÄTTE KUL men... alla kompisar verkar inte vara sååå bra.. 
    I kväll vägrar hon prata i tel utan bara via sms.. Har skrivit 100 tror jag.. verkligen försökt få hem henne med alla medel. Där hon sa hon skulle sova är hon inte eftersom jag åkte dit... Ja vad gör jag?? Hoppas någon natt människa är vaken och har gott råd.. jag kommer i alla fall inte sova.. 

  • Svar på tråden 13 åring som ej kommer hem
  • EvaB

    Är det så att sååå många läser men inte har några råd???
     

  • EvaB

    Hon ville sova hos en viss kille i närheten... när jag kom från mitt föräldra forum ang om just henne så åkte jag förbi, är bara ett par gator ifrån oss.. sa jag stod utanför men då erkände hon att de inte var där och att hon skulle cykla hem. jAG VÄNTADE OCH HON DÖK EJ UPP... Man vill lita på sitt barn men ack vad jag bedrog mig.. Hon säger de är i en stuga på landet och att de lanar och att hon vill vara med sina kompisar.. hon har skaffat pojkvän idag och vill vara med honom. De hon säger hon är med är lika gamla men jag är ändå otroligt orolig.. har gråtit hela kvällen. Vi har satt upp ramar för henne men hon bryter dem mer och mer. Jag tror hon varit en ensamvarg för länge och nu är kompisar allt. Ska besöka den ena killens mamma i morgon.. Har nu insett hon inte kommer hem i kväll... så jag kommer nog snurra på soffan...
    Våga va pinsam... Det har jag försökt hela kvällen.. när jag sa jag stod utanför ena killen hus och gav henne 2 min att komma ut så erkände hon att de inte var där.. Jag har även sagt att polisen letar och att de fått alla hennes kompisars namn... men det verkar inte bry henne ett dugg... Känner vi kommer få ett rent helvete med henne om ingen kan råda oss rätt... 

  • EvaB

    Det med polisen är ingen lögn... Hade faktiskt kontakt med dem tillslut...
    Har plockat hennes dator och mobilen ryker oxå sen.. Det är de saker som betyder för henne...

    Läget nu är att hon svarar varken på sms eller när man ringer..
    Försökt ringa en annan förälder som hon är med utan resultat... 

    Idag hade vi tid på BUP som jag fick ringa avboka..........

    //Ledsen....... 

  • EvaB

    Jag vet inte... har luskat ut den ena killens mammas nr och ringt men hon svarar inte så jag lämna meddelande..
    Jag kan nog bara invänta och se just nu.. 
     

  • EvaB

    Återfunnen med svansen mellan benen...

    Tack för er peppning och stöd.. 

Svar på tråden 13 åring som ej kommer hem