• Vallmo78

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Stort grattis Radar7! Vilken resa! Det glädjer en att läsa att det är många som lyckas trots många misslyckande försök. 
    Vad är Serrapeptase tabletter? Varför tog du de? :) är nyfiken...
    Ego: det börjar närma sig FET försök. Fick svar på min prolaktin prov idag. Det är 189 och enl de ligger det inom ref-värde. Men var tycker NI kloka människor? Bör jag göra nåt åt det? Kan det vara orsak till alla misslyckande försök? TSH värdet var 1,1 så det känns helt ok. 
    Jo en annan sak. Ska jag sluta med Q10 och angus castus tabletterna nu när vi ska har FET? Glömde fråga Dr D sist.
    Jag måste också berömma honom att han svarade väldigt snabbt denna gång, efter 10 minuter bara...tjoho...mirakel kan ske alltså ;D
    Kram på er{#emotions_dlg.flower}

  • Vallmo78

    Tack :) misstänkte att man ska sluta med angus castus!


    MissWe skrev 2017-02-24 14:40:49 följande:

    Hej!

    Angus Castus ska du sluta med, men det finns ingen anledning att sluta äta Q10. Tvärtom, Q10 är bra för varenda cell


  • Vallmo78

    Lycka till mom11! Håller alla tummar och tår.

    Va bra att det är några som får hjälp med IL droppet. Det känns att man blir helt ruinerad på det. Tacksam att fertilitetsplus finns men förstår inte hur hon kan ta så mkt medan i Gbg betalar man typ hälften .....

    jag har en fråga till er kloka kvinnor. Jag har på ordination av Dr D tagit agnus castus i 3 månader och slutade med det för ngr v nu när vi ska göra FET. Min mens brukar komma dag 24-28 men den blev konstig nu...nu när jag vill den ska komma så vi kan komma igång m FET har den inte dykt upp än ( idag dag 30). Är det nån som har varit med om det? Och nej jag har inte tagit test, känner mig inte gravid....

  • Vallmo78

    Tack för din kommentar! Jag har förstått att ac kan störa ens mens/cykel men när jag åt den så var det inga problem, det är nu när jag slutat med det som cykeln blev störd. Konstigt! Men men den kommer väl igång. Är så otålig att få börja igen. Jag har oxå tagit q10 i några månader. Hur mkt har du tagit? Jag brukar ta 800mg . :)


    minaimaginärabarn skrev 2017-03-08 21:40:05 följande:

    För mig gjorde AC min mens helt förstörd. Den kortade menscykeln med flera dagar och det mognade två foliklar de månader jag kollade upp det på VUL. Jag slutade då och sedan blev min mens normal igen. Kanske blir din mens lite sen p g a att den blivit kortare när du tagit AC? Dr D rekommenderar även Inositol om man inte tycker om AC men den gjorde också min mens helt konstig, min ägglossning uteblev till slut och så fort jag slutade med dem så kom ägglossningen strax efter. För mig har inget sådant funkat. Har dock tagit hög dos av Q10 då det ändå är ett ämne som finns i kroppen och är bra för att minska cellernas nedbrytning i kroppen. Det ämnet minskar också i kroppen med stigande ålder. Därav tyckte jag det kändes mest naturligt att ta.


  • Vallmo78

    Jag förstår sambandet mellan tillgång och eftergråga men håller med att vi alla har samma medicinska behov och borde få samma hjälp oberoende vem som hjälper oss. Har man hela sitt liv jobbat, betalat skatt och inte varit sjuk eller vabbat en enda dag så borde vara det minsta man kunde få hjälp med. Nåja nu blir det politiskt diskussion men nånstans tycker jag att detta är orättvist....

    nu har min kära mens behagat komma, 1v sen så jag ska till Marie för dropp i helgen. Tar hon mer under helger? Har mailat Dr D angående intyg som jag kan visa vc så vi får se. Så trött på allt pysslande och donande som blir nu men taggat att vi ska sätta igång...


    lill111 skrev 2017-03-09 19:41:37 följande:

    Jag tycker bara att det är för djäkligt!! Alla vi här med samma medicinska behov, borde få samma tillgång och hjälp! Till samma kostnad, alltså högkostnadsskydd!!!


  • Vallmo78

    Godmorgon mina kloka kvinnor!

    Jag försöker läsa ikapp då jag inte variant inloggad några veckor. Grattis till er som har lilla miraklet i famnen och ni andra i magen <3

    Ego: vi kör stimulerad FET och började m Menopur dag 3. Idag ska jag på ul koll. Är det nån som har kört sån stimulerad FET? Hur har det gått för er? Höjde min prednisolon igår efter Dr D rekommendation oxå. Tror ni man får extra östrogen?

    Tack på förhand.

  • Vallmo78
    pipperoni skrev 2017-03-20 08:32:56 följande:
    Jag kör också stimulerad FET, men med Gonal-F istället för Menopur. Har dock inte gjort det tidigare...
    Samma här. Jag alltid gjort ostimulerad FET men aldrig lyckats. Vet du om man kommer få de andra medicinerna med (orgalutran/ovitrelle)? 
  • Vallmo78

    Grattis canada! Jag har missat att ni har lyckats. Så Underbart att höra :)Lyckades ni själva eller var ivf?


    canada skrev 2017-03-22 06:58:09 följande:

    Grattis!! Vad kul att höra! Hoppas spottingsen ger med sig! Kan lugna dig med att jag har haft blödningar och färgade flytningar till och från fr.o.m. V 5-6 o är i V11 nu och har dem fortfarande!


  • Vallmo78

    Mariakojola: jag håller med dig angående fragmin. Jag fick höra att fragmin är både blodförtunnande och immun nedsättande.

    En annan sak: Dr D rekommenderar att man tar tex 10 mg prednisolon på morgon och 10 mg på kvällen. Jag brukar ta allt (20mg) på morgon för att Apoteket har sagt så plus jag sover jättedåligt om jag tar det på kvällen. Gör jag fel? Hur gör ni?

  • Vallmo78

    Ok så skulle jag också kunna ta men i hans ordination till mig har han skrivit så..


    canada skrev 2017-03-24 06:41:02 följande:

    Jag har inte fått några instruktioner alls om hur jag skall ta mina, men det stämmer att om man tar den på kvällen sover man oftast väldigt dåligt. Jag brukar dela upp dem, så tar någon tidigt på morgonen o sen kanske vid tio o sen vid lunch tid ( men det är mest för jag kan få lite värk i kroppen om jag tar alla på en gång)


    När har ni börjat med Lutinus vid FET blastocyst?

    Här i Sverige vill de att man ska börja ta vid FET dagen.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!