• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack alla ang feed back om magnesium, fick också svar från D idag - ok att köra på. Han vill inte att jag ändrar ngt i medicineringen, jag vill ju börja trappa ned kortisonet, förrän v 20. Tydligen så är mitt immunförsvar helt stabilt sedan flera veckor vilket betyder att jag egentligen inte behöver il. Han tycker ändå att jag ska boka en infusion inom två veckor, better safe than sorry, för att inte effekten helt ska gå ur kroppen. Jag tog det senast för 6 v sedan! Jag är impad av dr D återigen. När jag var där 1a gången, innan provsvaren kommit, sa han att han tror att jag har höga nk celler, kommer förmodligen behöva stora doser il de 1a veckorna för att mitt immunförsvar sedan stabiliseras. Exakt detta har hänt. Fantastiskt!

  • TWH
    Ninninn skrev 2013-02-18 10:52:35 följande:
    TWH: du tog väl pred och il samtidigt som du gick på rn AB kur??

    Nej, bara il - men det ska väl inte vara någon fara att blanda!
  • TWH

    Hjärte, vad är RSL? Lully o Hjärte, det verkar inte bättre än att man får proppa i sig både mjölk, filmjölk, magnesium och mer mjölk för kortisonet haha😄

  • TWH

    Snart lycklig, utan att veta så påstår jag ändå att det kan väl inte ha så stor påverkan, några grader upp eller ner. Det är säkert ingen fara!! Försök slappna av, det är inte konstigt att saker går lite fel, det är en stressad situation. Kram till dig💝

  • TWH

    Che, stämmer vi betalade 200 euro för dropp och en sjuksyster i ca en halvtimme.

  • TWH

    Lill, alla får olika doser beroende på problem. Jag började ta 10 mg när jag misstänkte graviditet o när jag plussade ökade det till 15 enl dr Ds ordination. Ska du göra ivf? Greeneyes, vi började omedelbart från det att jag var hos dr D och fortsatte i månader, har knaprat i 9 mån nu med ett kort uppehåll i höstas. Om du gör ivf ska du ha uppehåll medan du sprutar men börja igen vid återförandet.

  • TWH
    Ninninn skrev 2013-02-20 09:37:07 följande:
    Kan en cysta påverka en graviditet negativt?? Jag har en cysta som min läkare i juni mätte till 2 cm då sa hon att en cysta oftast försvinner av sig själv men D såg den också bär vi var där i september och nu när jag tog cellprov i januari så mätta han den till 3 cm.... Jag blev ju gravid nu i julas med den där men borde man ta bort den eller ska man hoppas på att den försvinner någon gång?

    Jag vet inte, var sitter den? I äggledaren?
  • TWH

    Jag utgår från att jag inte skulle äta albyl samtidigt m hormonsprutorna, men tror absolut inte att infästningen blir sämre, snarare tvärtom. Vi blev gravida naturligt och jag åt albyl raktigenom och hade gjort det i sex mån!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!