• Cathy

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Stort grattis Angla!

  • Cathy

    lillebob; IL balanserar immunförsvaret och kan således vara bra om du fått ont i halsen. Förkylning kan höja vita blodkroppar (lymfocyter och monocyter) och därmed påverka NK cellerna som är mindre bra för fästning. Så ja, vore jag du skulle jag ta IL.

    cooco; utan USA testresultat är det svårt att säga hur mycket IL och när senast du skulle behöva ta för att få tillräcklig effekt men med tanke på hur utländska läkare normalt ger IL så kunde man tänka sig en dos vid sprutstart och en vid äggplock och så en vid plus.

  • Cathy

    Åh ännu ett plus! Grattis altea! Ta IL nu direkt utan att vänta på svar från D. Och så FBC först efter droppet (såsom han vill).

  • Cathy

    Solkattan; håller såklart tummarna! Kan du inte åka direkt efter återföring till Sthlm Finns det annars ingen i din stad (eller närheten) som vill ge dropp...? Du har förstås frågat alla dina kontakter?

  • Cathy

    Solkattan; ja, Marie är verkligen vår räddande ängel! Förstår inte vad vi skulle göra utan henne! Hon ställer upp alltid! Varför inte åka förbi Sthlm och ta droppet så har du det gjort? För tänk om detta är ett finfint embryo men som sen inte kan fästa för att du skippat dropp...? Och klart du tänker på bf! Det gör man, helt naturligt och när man inte längre gör det så har man väl gett upp hoppet..? Kram och stort lycka till!!

  • Cathy

    HRE; grattis till dubbelgraviditet!! Härligt!

    lill; jag kan säga att jag blev gravid först när jag la av med allt som skapade stress (även hård träning är inte bra). Stressen påverkar alla dina hormoner, kan hämna äl, påverkar sköldkörtel och binjurar och andra endokrina körtlar.

  • Cathy

    Solkattan; åh ledsen för din skull, att det inte gick vägen. Med det där du läst om 'dåligt laddade batterier' menas förmodligen att ägget inte har bränsle att utvecklas? Men Q10 hjälper för det är lika med 'bränsle' Läs mer här: www.paleo-mama.com/improve-egg-quality-supplements/coq10-egg-quality/ Låter spännande med ED men förstår din sambos funderingar om det är lösningen för med ED kommer man ju inte runt immunproblemen...men jag antar att du tänkt ta immunmedicinerma om ni kör ED?

  • Cathy

    Solkattan; förstår dig helt. Det är så jobbigt med stimuleringarna, ÄP och att hoppas att nåt ska ha befruktats. Bra att du inte tänkt skippa immunmedicinering trots klinikens attityd. Har stött på en tjej här på FL som gjort flera ED (i Tjeckien?) och hon har inte tagit immunmediciner men inte heller plussat än. Tyvärr tror ju många att det är 'bara' att gå vidare med ÄD/ED men de fungerar ju inte om man har immunproblem...Du har inte lyckats hitta dropphjälp närmare dig?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!