• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    För att hålla koll på medicinerna, köp absolut en dosett! Den räddade mig när jag skulle trappa ner på Pred och höll på en halva tabletter hit och dit (plus 1/3 barnalbyl och två Levaxin och gravidvitaminer osv). SÅ skönt att kunna se om man kommit ihåg dagens dos också.

  • HollyGolightly

    cff: Inte heller jag hade några stora avvikelser i mina testresultat, men Dr D menade att det kunde vara tillräcklig obalans för att försvåra/förhindra graviditet och precis som för HRE kunde det reagera för kraftigt vid ev graviditet. Först blev jag nästan besviken eftersom jag hade hoppats på ett uppenbart "fel" efter 4,5 års oförklarlig barnlöshet, men nu i efterhand är jag förstås glad över att min immunproblematik var så pass lindrig att Dr Ds behandling hjälpte direkt. Så min slutsats är att det inte krävs särskilt stor obalans för att ställa till det.

  • HollyGolightly

    TWH: Jag hade superbra sockervärden hela graviditeten och åt ju kortison nästan hela tiden (slutade i v35 eller nåt i den stilen) så det behöver inte vara kortisonets fel.

  • HollyGolightly

    Åh, jag tror inte att jag nånsin kommer att kunna lämna den här tråden - vill ju så gärna se er alla lyckas! Nu är ju min graviditet över så jag har ju inte längre så spännande uppdateringar att göra, men kan jag hjälpa det minsta med information om hur Dr D behandlat mig eller hur graviditeten var så gör jag det mer än gärna.
    Och om nån undrar varför jag varken bjussat på bild eller namn på tvillingarna än så är jag visst lite av en hönsmorsa som inte känner mig helt bekväm med att sprida info om dem i sociala medier. Men om nån är nyfiken så är det bara att inboxa mig en mailadress så mailar jag en uppdatering.

    Snart lycklig: Stort lycka till i Aten!

  • HollyGolightly

    Dags att uppdatera den här kom jag på!

    Födda:


    Lully Hill: Son född 120702 Poussin (34 år): Gravid på 5:e IVF försöket efter besök i Aten i januari. BF 19/11. Fött en son. Perry6: Fött en son. Lillih: Fått barn. Tjorven: Fått barn. HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. BF 17/3. Fött tvillingar, en kille och en tjej.

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF). BF 7 mars. TWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Gravid på naturlig väg efter misslyckat IVF.

    Gravida genom IVF/FET:


    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Ljusgläntan : Finafina: Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12. Hemliga damen (-66:a) Två misslyckade ÄD Tjeckien 2010, Aten 2011 trillingar missfall. 2012:På g till Serum v44.

    Pågående IVF/"ruvare":


    Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Gör IVF hos dr D. Beräknad ÄP i mars.  
  • HollyGolightly

    Lully: Åh fy, så jobbigt att gå och vänta! Hoppas verkligen att du får att bra besked direkt efter påsk så att du slipper gå och oroa dig!

    Che: Vad oerhört osympatiskt av ssk! Min ssk var ju väldigt skeptisk till en början, men så fort jag blev gravid vände attityden till det positiva eftersom behandlingen ju uppenbarligen hjälpte - vad tråkigt att din inte kan se det likadant!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!