• Hjärtefröjd
    Angla skrev 2012-05-06 10:14:02 följande:
    Hur hitta flygbiljetter? Vi vill flyga ner till den 7 juni ...
    Skickar de inte proverna till USA enbart på tisdagar? 
  • Hjärtefröjd
    Jam08 skrev 2012-05-06 13:12:53 följande:
    måndagar också har jag för mig han sa till mig! Lufthansa bokade vi med, men var mer flexibla gällande datum iofs.. 

    Vi har också bokat resa nu! Besöker Dr D i slutet av juni. Nu ska jag försöka hitta ngn som kan ta all blodprover på mig.

    De "dyra proverna" som skickas till USA vad är det egentligen man kollar där? Hoppas verkligen detta kan ge oss något svar nu!!

    Även beställt Fertie XX och Omega 3  
    Vad är det för prover som ska tas i Sverige?
  • Hjärtefröjd
    Jam08 skrev 2012-05-06 18:35:30 följande:
    alla hormonprover (amh, fsh mm) sköldkörtelprover, fick en hel lista! 

    Får nog kolla vilken dag som proverna egentligen skickas så det inte blir fel..  
    Aha, du har inte lust att skriva ut hela listan, så jag kan se vad jag saknar? Om du orkar alltså...
  • Hjärtefröjd

    Några frågor om Aten... kan man ha konsultationen med Dr D på plats i Aten istället för på telefon. Och sedan lämna blod i samband med detta? 

    Kan man köpa fler påsar IL på kliniken än de som typ ingår i priset?  Är det enkelt att få tag på Prezol och Clexane på apoteken? Och vad kostar det? Är det nått mer än IL,  Prezol och Clexane man bör köpa när man ändå är på plats?

  • Hjärtefröjd
    Zinfandel skrev 2012-05-08 15:06:37 följande:
    Hjärte! Varför vänta med konsultation? Ta den innan i lugn & ro så att du känner förtroende och så du har en röst till ett namn. Det ligger en del trygghet i det. Då hinner ni gå igenom din historia och kan vara mer effektiva på plats. Jag summerade hela vår historia och skickade i förväg så han var förberedd.

    Medicinerna är billiga på apoteken i Aten, jag tror jag köpte 2-3 askar Prezolon (kortison) & Folsyra för strax under 200 kr. Vet inte vad Clexane kostar, nån annan som vet? Dr D skriver ner till dig vad du bör köpa.
    Jag känner mig tyvärr alldeles för dålig på engelska för att föra ett långt samtal om medicinska begrepp på telefon. Och tar vi konsultationen på plats kan både jag och min man vara mer delaktiga. Men jag vet inte, det kanske är fel tänkt... men vi kommer ju åka till Aten i princip oavsett vad den inledande konsultationen säger.

    Såklart kommer jag att fylla i alla papper från kliniken på förhand och översätta våra journaler, testresultat och så vidare.
  • Hjärtefröjd

    Holly: Härligt att hitta en vårdcentral som vill hjälpa till! På min vårdcentral vill de knappt ta de blodprov jag vill, så IL är nog bara att glömma...

  • Hjärtefröjd

    Holly: Vad exakt krävs för utrustning av den som ska sätta droppet? Typ ingång i armen och droppställning? Funderar på om det finns på en mottagning jag haft bra kontakt med tidigare.

  • Hjärtefröjd
    Angla skrev 2012-05-09 21:11:17 följande:
    Snälla kan ni hjälpa mig? Jag skulle behöva veta exakt vilka prover Dr D vill att man tar under behandling här hemma i Sverige samt vid positivt graviditetstest. Detta för att min vårdcentral vill veta det innan de kan lova mig att ta dem. Och om de inte kan ta dem kan jag inte åka till aten för vi har verkligen inte råd att lösa allt privat och betala för det Så snälla kan jag få veta vilka proverna är, skall nämligen träffa vårdcentralen imrogon. Snälla håll tummarna at tde konverterra recept samt tar blodproverna. Nervöst!!!
    Undrar precis samma sak...
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!