• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag har också fått levaxin utskrivet av alla läkare jag haft (senaste åren)

  • TWH
    singhatjejen skrev 2013-01-16 20:40:15 följande:
    Tack Holly och twh för tipset! Har frågat min hemortsläkare nu, har inte fått svar men lät lite bångstyrigt så jag har tyvärr inte några större förhoppningar... Zin: haha! Bra jobbat, bra respons :P

    Singha, det är klart att du ska få levaxin utskrivet men du kanske ska vända dig till en fertilitetsläkare då ditt värde är inom referenserna men aningen för högt ur fertilitetsperspektiv.
  • TWH

    Tilda, tycker absolut du skavända dig till fertilitetsläkare, var bor du? Kanske någon här kan hjälpa dig med namn. Aaft, kanske för sent att svara men det är ju bättre att ta dem dan innan än inte alls, han vill ju ha värdena för att se hur din kropp senare agerar antar jag😘prickig, vissa hävdar ju att färre ägg med kvalitet kan vara mer positivt än många😃

  • TWH
    AaFT skrev 2013-01-17 17:30:12 följande:
    TWH: tack... å nä inte försent att svara... Frågan e om jag kan ta proverna på förmiddagen innan återföringen då vi inte hinner efter... då vi har långt å åka... Nån som hamnat i liknande situation?

    Ja, du kan ta proverna på förmiddagen
  • TWH
    Prickigchokladmal skrev 2013-01-18 21:14:41 följande:
    Tack :). Ett ägg var fint men inte det andra. Vi fick tillbaka bägge två. Nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas och hoppas.

    Håller tummarna👍
  • TWH

    Zin, var står B någonstans när det gäller kortison utfasning under graviditet? Dr D verkar inte ha bestämt sig för vad han tycker och någon skrev att dr G ville att man ska fasa ut efter v 12, vet du Bs åsikt? Någon annan som vet mer idag?

  • TWH

    Tack alla för feed back😊 jag överväger att trappa ned från 15 till 10 snart, men långsamt, är nu 10+0. Jag väntar nog till 12 v (om det nu fortsätter väl). Zin, toppen om du har någon info 💝 från dr B.

  • TWH
    Zinfandel skrev 2013-01-19 21:32:09 följande:
    Det verkar som att även han fasar ut vid v12. "20mg from cd1 until bfn or 10 weeks of pregnancy. After that wean to 10mg at 10 weeks, and 5mg at 11 weeks. Then stop completely at 12 weeks."

    Tack snälla Zin!! Då vet jag, då börjar jag utfasningen nu😃 Hjärte o Holly, vad bra att ni började på eget bevåg🌺 det är så underbart att ha er, det finns ju ingen annan som kan svara. Tilda, vad bra att det känns positivt, jag upplevde samma sak när tråden startades och här är jag nu och går in i v11 idag - hade inte hänt om jag inte vetat om dr D och denna tråd🎉
  • TWH

    Ja, tack Singha det stämmer😃 fick faktiskt svar från D idag om progesteron och prednisolon. Han vill att jag använder progesteron i två v till, dvs v 12 ut och prednisolonet tycker han att det är för tidigt att trappa ned på, give it another few weeks. Jag avvaktar några veckor till så blir det en sammanvägning av alla bedömningar😉 skogsbruden, jag tror att proverna som har nämnts är utredningsprover i Sverige, vissa av dem ingår även i immunutredning utomlands och då kan man ju ta med resultaten och slippa betala för dem.

  • TWH
    lill111 skrev 2013-01-20 19:21:18 följande:
    Hejhopp alla fantastiska kvinnor! En fråga till er...efter fyra missfall ska jag nu pröva prednisilon som jag kommit över här på FL, eftersom ingen läkare vill skriva ut till mig....när ska jag börja med kortisonet, vänder mig till er experter för svar, hoppas ni orkar svara.... Tack, tack :)

    Hej, utan att veta vad du har för "problematik" så är det svårt att råda. Jag har haft en herrans massa missfall och min ordinering är att börja vid äl, lycka till🍀
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!