• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH skrev 2012-10-25 21:40:22 följande:
    Ni som har gjort ivf, bör man ta ledigt dagen efter äp? Jag har läst runt och det verkar som många får ont?
    Jag har haft fruktansvärt ont, ringt gynakuten, gråtit och legat ett par dagar Rynkar på näsan Bara så du får lite motvikt.... Enda gången jag varit hyfsat ok är är efter ÄP på CFC. Ont men ok.
  • Zinfandel

    TWH: Jag är nog en ytterlighet, de flesta funkar bra någon timme senare och en del jobbar redan samma eftermiddag. Solig

  • Zinfandel

    Nope, jag är väl mer smärtkänslig än andra Skäms Har hört att de som har många ägg får mer ont men jag har ju inte så många. Vet inte faktiskt!

    För att göra dig ännu mer förvirrad så fick jag mindre bedövning & smärtlindring på CFC (de ger inte gärna morfin vilket jag tycker är bra om man inte behöver det) vilken alltså var bättre för mig Glad Gick ut därfifrån en timme senare! Du ser, det är väääldigt individuellt!

  • Zinfandel

    Grattis Stumpan!! Jag hade nog satt in lite stödmediciner direkt. Hur mycket Pred brukar du ta? Tänk nu graviditet och inte MF! Lycka till!! :))

  • Zinfandel
    Ninninn skrev 2012-10-28 09:49:36 följande:
    Förresten hur går de med hemsidan?

    Är äntligen på sluttampen!! Sitter just nu med alla länkar, men nu är det verkligen slutfinishen :))
  • Zinfandel

    TWH: Lycka till idag!! Stumpan: håll dig stilla (men inte sängliggandes) och skratta mycket, det har bättre effekt än man tror! Håller tummarna!! Gå och kolla ditt hcg så vet du att det växer eller var det händer när det händer.

  • Zinfandel
    Prickigchokladmal skrev 2012-10-29 11:56:26 följande:
    Hej tjejer,
    Är det någon som skulle kunna tipsa om var man kan få hjälp med provtagning? Har bokat telefonkonsultation med Dr B men vet inte hur jag ska hantera det praktiska.
    Var bor du?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!