• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Någon som har tips på hur man stoppar liten blödning efter fragmin i magen? Varje gång jag tar nu så blöder det från stickhålet och fortsätter under dagen.

  • TWH

    Tack Zin o Holly, jag får köra på is igen!

    Ninnin, om dr har sagt att det är dag 10 till dig så ska du kanske följa det? Precis som du beskriver var tanken att vi skulle hålla på - ta hcg ca 8-9 dgr efter äl, eller vid gravidkänning, för att se om det ger utslag och i såna fall stoppa in il, det var därför vi gjorde en ivf - för att slippa krånglet! Det gick inte bra och när vi blev spontant gravida månaden efteråt kom det som en chock och jag beställde il i panik. men då hade jag tagit il flera ggr månaden innnan i samband m ivf-en så jag tror effekten hängde kvar. Men eftersom du verkar ha god il-hjälp skulle jag satsa på ett sådant schema. Brukar du känna av graviditeten innan bim?

  • TWH
    stumpan81 skrev 2013-01-03 18:18:46 följande:
    Förlåt, nu kommer nog många här bli sur på mig, men jag tycker Dr D verkar vara på gränsen till en skojare...Sorry att jag säger så! Tror ni att hälsporre kan påverka något? Det är ju en inflammation, och immunförsvaret borde bli aktiverat av det. Har haft det sedan i somras.   

    Varför tycker du han verkar vara en skojare? Jag har haft en kronisk inflammation i min hälsena som har blivit mkt bättre senaste månaderna, efter att jag ätit fiskolja, och ja - det är klart att det kan påverka! Vissa har ju haft tandont/inflammation som de blivit av med och därefter har immunförsvaret stadgat sig.
  • TWH
    Anemon skrev 2013-01-03 15:13:53 följande:
    Gott Nytt år tjejer, så här några dagar in på nya året! Hoppas på många positiva besked för oss alla under 2013. Ninninn, styrkekramar till dig! TWH, vad härligt med fint VUL! Så glad för er skull!

    Tack😃
  • TWH
    Ninninn skrev 2013-01-03 23:19:07 följande:
    Jag har inte brytt mig om att svara på D:s mail idag vet liksom inte vad jag ska skriva! Orkar inte förklara mig om att ja inte kunnat göra nått annorlunda!

    Vad skriver han då? Jag tror att han hade velat se fbc mellan dina il, för att kunnaveta hur din kropp reagerat på il, inför nästa gång. Jag håller med Hemliga damen om att kräva kromosomanalys, du har rätt till det m så många missfall (inför nästa gång, OM det skulle gå fel då, vilket vi inte hoppas). Viktigt är också hcg utveckling för den i sig visar ju om utvecklingen är normal, eventuella kromosomfel. Kram
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2013-01-04 12:28:52 följande:
    Jag vill bara önska alla en god fortsättning på det nya året, som förhoppningvis är "det där lyckliga året" för många av oss. Ett jättegrattis till dig TWH, för så hoppfulla resultat hittills. Jag hoppas verkligen att det går hela vägen denna gång! Ninnin, jag beklagar verkligen att det inte gick vägen. Förstår om du känner dig besviken och ledsen. Jag vill dock säga att jag sällan träffat någon som är så engagerad som Dr D i det han gör, som verkligen brinner för arbetet och vill att vi ska lyckas (och då menar jag oavsett bransch). Han är genuint intresserad!! MEN, han är inte storken eller gud. Jag förstår att det är OERHÖRT jobbigt på alla sätt att få flera missfall, men jag ser det som att då finns det något att arbeta med. Då finns det hopp! När man som jag och många med mig, aldrig sett ett endaste plus på stickan, så har det många gånger genom åren känts helt hopplöst. För övrigt har jag inte orkat skriva så mycket här, men jag läser kontinuerligt. Jag har varit och är i en mycket kämpig period. Ibland känns det som jag är mycket nära att bryta ihop. Jag har verkligen min ålder emot mig, men ni ska veta, att jag har exakt samma längtan och känslor till att få bära och föda mitt och min mans egna lilla barn. Att få vara gravid och få ett frsikt levande barn. Vi får gemensamt försöka att hålla tummarna och överföra hormoner till varandra, så att så många som det bara är möjligt, får ett lyckosamt år med tjocka magar. Många kramar till er alla!  

    Kram till dig och tack för lyckönskningar, jag håller med dig om att vi som får missfall men trots allt blir gravida, har ngt att jobba med - därför är det ju så viktigt att dokumentera och försöka förstå orsakerna, dessvärre är det ju precis där svensk sjukvård brister, de är ju bara axelryckningar. Därför ska vi stå på oss och kräva analyser, hcg prover, ul etc, vilket man har rätt till efter många missfall, de är läkarna som är ovana vid situationen. Jag hoppas för dig Snart Lyckligoch alla er andra som kämpar för ett plus att det kommer i år🌺
  • TWH
    CurlyRed skrev 2013-01-05 11:16:24 följande:
    God fortsättning alla ! Hittade en mycket intressant hemsida som fler kanske vill läsa, läs om ett pars historia som liknar många av oss här (inkl oss): Hmmmm hade velat åka till NY direkt och få deras analys på oss! www.fertilitysolution.com/Infertility/Chlamyd...

    Oj vilken historia. Hur sjutton kan man få detta testat? Jag förstår mig inte på det här m klamydia/hidden klamydia. I den här historien verkar ju allt ha suttit i mannens prostata, om jag förstår det rätt? Kollar Penny detta på mannen också?
  • TWH

    UVI, är det urinvägsinfektion? Är det förknippat med hidden c Curly?

  • TWH

    Curly; tack! Vilaa, om Penny kan visa att du har klamydia måste svenska läkare skriva ut medicin, annars begår de tjänstefel! Holly, mitt TSH ökade från 0,1 till 1,7 mellan två provtagningar för någon månad sedan, då ökade jag dosen till 100/50 varannan dag, nästa prov var den 0,7, ca en v senare. Värdet verkar kunna studsa hur som helst!

  • TWH

    Greeneyes, välkommen hit! Autoimmun sjukdom kan såklart påverka fertiliteten, det kan många här vittna om. Vi har alla olika problembild men den gemensamma faktorn - immunförsvarsproblem. Jag har själv för aggressivt immunförsvar, men ingen autoimmun sjukdom. Dr D ger olika behandlingsplan beroende på vilken "åkomma" du har. Det är lätt att boka tid hos honom, åka ned och berätta din historik för honom, så kommer han ge dig en behandlingsplan - efter ni har tagit prover och så.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!