• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vilaa skrev 2012-09-18 14:37:46 följande:
    Vad kostar det att ta sån där FBC här hemma i Sverige?
    Jag har betalat 3000 kr på ett ställe och gjort det gratis på ett annat, så det beror helt på var du går.
  • Hjärtefröjd
    HollyGolightly skrev 2012-09-18 15:40:35 följande:
    Eller nej Hjärte, du kanske menar droppet kom jag på nu?
    Haha, jaaa.. såklart menar jag droppet.
  • Hjärtefröjd
    TWH skrev 2012-09-18 21:58:53 följande:

    Egentligen har jag inte haft någon annan känning än extremt hög temperatur, upp emot 38 grader varje kväll. Dr D ville följa denna äl och vad som hände sen, vi har ju i stort sett blivit gravida alla försök förutom efter sen senaste missfallet då dr D ville att jag tar levaxin, baby aspirin, fiskolja o folsyra - sen dess, ingen graviditet. Vi har ju blivit otroligt lätt gravida innan (9 ggr på 2,5 år) men jag undrar ändå om ordineringen Innan graviditet är lika bra fr dr som efter graviditet... Förstår ni vad jag menar? För icke ivf-are menar jag. Jag funderar på att sluta m aspirin som de flesta vanliga läkare råder en när det gäller att bli gravid. Jag tror 100 procent på dr D men efter hans ordinering blirvi inte gravida. Ska ta upp det med honom, kram
    Jag fick ju IL i naturlig cykel den månad jag blev gravid, och utan det tror jag ärligt talat inte vi hade lyckats eller fått tidigt MF igen. Varför vill inte Dr Datt du tar IL i naturlig cykel? Det kan ju knappast skada...
  • Hjärtefröjd
    Ninninn skrev 2012-09-19 09:08:28 följande:
    Hjärte: när tog du il? Före eller efter ägglossning? TWH: snart blir du gravid igen, de va ju bara några månader sedan som du skrapades de tar ju ett tag för kroppen att komma igång igen och få mensen tillbax!
    Jag fick IL en vecka före ÄL:
  • Hjärtefröjd
    Ninninn skrev 2012-09-20 08:23:28 följande:
    Hon som tog fbc på mig va lite bekymrad över att ha hade rätt lågt HB värde! Va ligger ni på? Äter ni kanske järn tabletter!
    Jag brukar ligga på 130-140. Vad låg du på?
  • Hjärtefröjd
    AaFT skrev 2012-09-20 11:15:30 följande:

    Slänger in en liten fråga till er som varit i Athen... är det bäst å bo nära eller centralt ? För- å nackdelar?


    Ska du tillbringa flera dagar i Aten så bo centralt, ska du bara till kliniken och vända så bo nära kliniken.
  • Hjärtefröjd
    Snart lycklig skrev 2012-09-20 17:08:48 följande:
    Först vill jag verkligen tacka för alla omtänksamma ord och lyckönskningar!!  Jag börjar med att säga att jag är mycket glad idag. 4 befruktade ägg/embryon har nu flyttat in! Tre var toppenfina 8-celliga och en var 6-cellig. Dr var imponerad! Dessutom var de klara/rena i cellerna och inga fragment, vilket är jättebra. Embryologen hade tittat och sett att de (osäker om alla var dt) var fina inuti o dt är ju viktigt. Till o med en sköterska sa "very good embryos" när hon såg dem på dataskärmen. De var bra förra gången, men ännu bättre denna. Nu blir dt en lång väntan igen. Jag kan ju inte mer än hoppas....... Dt borde väl vara dags att lyckas nu, bästa resultatet hittills om man ser till alla aspekter. Kroppen är också i god form i det som Dr D bedömer. Detta trodde jag verkligen inte efter VUL i torsdags o fredags. Med dessa 4 har nu 19 embryon flyttat in hos mig, så nu får faktiskt högre makter hjälpa mig. Jag ber snällt! Jag tittar på ett litet foto på de fyra  och tänker "Tänk om.....!"
    Härligt med många fina embryon!

     
  • Hjärtefröjd

    Att Dr D återför fler än ett embryon kan ju förklara alla bilder på tvillingar, trillingar och fyrlingar i receptionen på kliniken.

  • Hjärtefröjd
    TWH skrev 2012-09-20 20:47:55 följande:
    Jag måste fråga er som ätit clomid (serpafar el pergo), har ni fått livmoderskramper? Jag började ju blöda igår och har blött idag, har haft superont i livmodern, krampartat. Hade äl förra onsdagen så ngt är galet. Tänkte om det var hormonerna i serpafar som orsakat detta.
    Jag har ätit det många gånger men aldrig fått några kramper, vad jag minns...
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!