• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Dagens FBC såg ungefär ut som tidigare. Leukocyter och Neutrofila granulocyter är en bit över referensvärdet, men i övrigt håller de flesta värdena sig på mattan.

    När jag googlar på förhöjda Leukocyter och Neutrofila granulocyter får jag upp en del information om att det kan vara ett resultat av kortisonbehandlingen. Kan det stämma tror ni?

  • Hjärtefröjd

    Holly: Han har inte nämnt det till mig heller, men jag åt det sedan tidigare, så jag har fortsatt. Men det handlar ju inte om några jättehöga doser i mitt fall.

  • Hjärtefröjd

    Vilaa: Om du bor i Sthlm så finns det en klinik som fixar det för 300 kr per gång. Om inte så gäller det att försöka hitta en VC eller privat läkare som kan tänka sig att skriva ut remisser.

  • Hjärtefröjd
    HollyGolightly skrev 2012-09-05 16:50:54 följande:
    Ett litet förslag just on the top of my head - jag följer en massa andra trådar här på Familjeliv där det döljs en massa fakta under hundratals sidor och där samma frågor ofta kommer upp gång på gång. På många ställen har man löst det med en FAQ i trådstarten, så att man kan få svar på mycket redan där. Kanske vore något för den här tråden också? (Tex mailadress, adress, hemsida till Life clinic, hur länge man bör stanna i Aten, tips på hotell nära kliniken och i centrum, kostnader för blodprov etc, vad man kan göra hemma i förväg, vilken den vanligaste behandlingskombon är, vad intralipider är etc.)

    Nu är det väl bara Poussin som kan lägga in det, men hon behöver ju inte göra jobbet förstås utan det kan vi ju hjälpas åt med i så fall så att det bara är att copypasta in för henne sen.

    Well, ett förslag att förkasta om ni vill förstås, tänkte bara att det skulle kunna underlätta för nyanlända!

    Nu hem och käka middag. Skrattande
     
    Bra förslag tycker jag!
  • Hjärtefröjd

    Ni som Dr D ordinerat pred hela graviditen, har ni trappar ner någon gång eller har ni fortsatt på 15-20 mg hela tiden?

  • Hjärtefröjd

    Holly: Jag funderar på reaktionen beror på att jag fått droppet mycket snabbare de senaste gångerna.

    Förresten, har Dr D ordinerar 20 mg pred? Jag tar bara 10 mg, tog mer på eget bevåg tidigare.

  • Hjärtefröjd

    Alltså, de senaste veckorna har två olika läkare frågat om jag vill bli deltidssjukskriven för att kunna ta det lite lugnare. Hur konstigt som helst, eftersom jag mår bra och precis som vanligt...

    Jag kan inte tänka mig att FK skulle godkänna en sån sjukskrivning direkt.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!