• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lully Hill skrev 2013-03-24 12:28:44 följande:
    Snart Lycklig - Det är nästan 20 grader i Aten såg jag på vädret i går kväll!!! Försök att njuta lite! Kram och lycka till!

    Oh, det låter härligt, 20 gr. Dock hinner jag inte njuta av Atenvärmen denna gång, då jag bara "kvistar" förbi i några timmar.

    Jag landar imorgon kväll kl. 00.10, går direkt över till Sofitel (flygplatshotellet) och försöker sova. Kliver upp, utan att äta frukost (!), ska vara på kliniken runt 11.00, ägguttag, sedan direkt till flygplatsen igen för att åka hem 17:25.

    Dock jätteskönt på ett sätt med en kort vistelse, men värmen skulle ha gjort gott.

    Hoppas du mår bra efter ditt "första" IL-dropp!
  • Snart lycklig
    HollyGolightly skrev 2013-03-24 13:05:45 följande:
    Åh, jag tror inte att jag nånsin kommer att kunna lämna den här tråden - vill ju så gärna se er alla lyckas! Nu är ju min graviditet över så jag har ju inte längre så spännande uppdateringar att göra, men kan jag hjälpa det minsta med information om hur Dr D behandlat mig eller hur graviditeten var så gör jag det mer än gärna.
    Och om nån undrar varför jag varken bjussat på bild eller namn på tvillingarna än så är jag visst lite av en hönsmorsa som inte känner mig helt bekväm med att sprida info om dem i sociala medier. Men om nån är nyfiken så är det bara att inboxa mig en mailadress så mailar jag en uppdatering.

    Snart lycklig: Stort lycka till i Aten!

    Tack snälla Holly! Självklart ska du vara kvar i tråden.

    Jag kommer att inboxa dig, så småningom. Kram och njut av att vara mamma.
  • Snart lycklig
    singhatjejen skrev 2013-03-24 21:30:17 följande:
    Ja, haha! Helt sjukt, man sitter som en pillerknarkare på jobbet och försöker ta en lite då och då för bästa effekt. Känns väldigt friskt var det inte någon som sa att den dosett inte räckte till? Var det du, Snart lycklig?

    Ja, dt var jag som sa det. Jag äter nog ännu mera än vad du gör. Dyrt är dt oxå. Längtar till jag slipper äta. Hatar när jag lite trött på kvällen kommer på att jag har en massa tabl att svälja. Ibland kan jag nästan börja gråta. Jag tycker just dt här med tabl, tillskott etc är så jobbigt, att svälja dem och beslut om vad som ska intas eller inte, dosering etc.
  • Snart lycklig
    Zinfandel skrev 2013-03-24 13:44:30 följande:
    Jag förstår dina funderingar kring vul imorrn men eftersom du ändå har betalt och inte kan påverka resa & behandling och det kanske inte ger ett korrekt resultat så kanske det är lika bra att avstå...?
    Jag har bestämt mig för att inte gå på UL nu på fm, hinner inte heller. Däremot är jag mycket orolig, då jag inte känt av äggstockarna alls under helgen eller hittills idag. Tog Ovitrelle igår/inatt. Fick dock lite fertilt slem igår kväll när jag var på toaletten, vilket jag brukar ha innan ägglossning. Däremot hade jag mycket mera i torsdags/fredags. Sist jag kände något runt äggstockarna var i fredags kväll precis innan läggdags.

    Det är dock bara att chansa och och hoppas på något ägg.......
  • Snart lycklig
    Zinfandel skrev 2013-03-25 08:27:42 följande:
    Håller tummarna idag SL!!

    Che, det avgör Dr D & dina läkare, det kan bli hela grav. Ja, din BM måste veta vad du tar.  

    Tack! {#emotions_dlg.flower}

    Jag hör av mig så snart jag kan i morgon eftermiddag.

    Det är verkligen skönt att känna stödet man får här inne. Hjärta
  • Snart lycklig
    mumwannaB skrev 2013-03-25 08:38:15 följande:
    Lycka till Snart lycklig!!

    I helgen fick vi även bokat hotell. Jag med min extrema beslutsamhetsångest tog fram några alternativ o så fick sambon välja. Det blev Diamond plus. Tre veckor kvar nu :)

    Tack snälla! Spännande, snart åker även ni.
  • Snart lycklig
    singhatjejen skrev 2013-03-25 08:57:12 följande:
    Cff: nej Viagra har jag inte hört talas om alls i de här sammanhangen.. Men å andra sidan var det inte så länge sen jag hörde talas om intralipider heller :) intressant i alla fall!

    Snart lycklig: lycka till - håller tummarna!!

    Mumwanna: härligt att det är bokat och dags för nedräkning!

    Tack Singha! Jag hoppas det går bra.
  • Snart lycklig
    myran6801 skrev 2013-03-25 11:27:40 följande:
    Snart lycklig, håller tummarna det vet du! Kram vännen

    Oh tack vännen! Ska snart börja packa ihop och bege mig från arbetet. Du vet att jag håller mina tummar för dig också. Vi får se om vi kan ses snart. Kram.
  • Snart lycklig
    AaFT skrev 2013-03-26 08:25:21 följande:
    Lycka till å håller tummarna stenhårt för dig idag Snart Lycklig!!

    Tack snälla du och alla andra! Era tummar och lycka till hjälpte. Tre blåsor hade blivit fyra, trots 75 Menopur de senaste dagarna. Tre ägg plockade Dr D ut. Som vanligt var den största tom. Den som tillkommit var ju lite mindre och frågan är om dt ägget var moget. Vet ej ännu, får säkert besked imorgon. Jag är jätteglad f detta resultat i denna "dåliga" cykel. Jag hoppas på två befruktade. Då blir jag jätteglad. Dr D skämtade om att jag idag kunde bli berömd, då dt var ett TV-team där. Nej tack, sa jag! Nu på flygplatsen o väntar på hemfärd.
  • Snart lycklig

    [quote=69307987][quote-nick]Vilaa skrev 2013-03-26 13:58:35 följande:[/quote-nick]Okej =) Fick precis restskatt på 5000.. Tjoho.. Det går så djävla dåligt för mig just nu känner jag.   En stor varm kram!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!