• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tuvalina skrev 2012-08-20 12:14:15 följande:
    Ni som ätit Trombyl eller baby aspirin vid IVF, har ni känt att ni får högre puls av det och blir darrig inombords?
    Nej men av kortison händer det!
  • Zinfandel

    Tantform: det är inte okej. Ta all kraft du har någonstans bland vänner, man & familj, upp på barrikaderna och skrik med en megafon tills de lyssnar och gör sitt jobb. Låt din man skrika högst, det är oftast mest effektfullt. Det är er fulla rätt (och det minsta man kan begära) att få ett intelligent svar och utlåtande av en kompetent läkare. Får ni inte det, så skrik högre med hot om Socialstyrelse & journalister. Ta makten över din kropp och era barn! Det finns många som skulle backa er!! 

  • Zinfandel

    Mandelmumsa: Ja, det är många här som inte har haft immunologiska problem men självklart majoriteten, det är ju därför man söker sig dit för man misstänker att man har det, eller hur..? Annars hade man kanske sökt någon annanstans. Sen finns det också många som inte har några immunologiska symptom alls "mer än" infertilitet som ändå visat sig ha ett för högt immunförsvar. Jag råder dig precis som Holly säger, att sätta dig och läsa hela tråden, du har igen det senare. Vi har gjort det så praktiskt att all info finns samlad här på ett ställe! Läs även de andra trådarna om immunologi & A Beer så har du alla kunskaper du behöver sedan. Lycka till!

    Anne: det var säkert Fertile X...? 

  • Zinfandel
    Ninninn skrev 2012-08-22 22:36:02 följande:
    Finns de många apotek i Halandri? Eller måste man ändå in till Aten city för att ladda på sig med mediciner?:)
    Ja! Vi var nog på 4-5 st Glad Om man inte åker på sightseeingresa, vilket man naturligtvis ska passa på att göra om man har möjlighet, så är Halandri utmärkt. Vårt mission på vår resa var enbart kliniken (och en god middag ;) därför är Halandri utmärkt, ligger halvvägs mellan flygplatsen & city, nära kliniken, mysigt område med boutiquer och gränder med restauranger, gott om apotek osv. Vi hade också tid på eftermiddagen men Fedex kan ha ändrat sina transporttider så att därför inte blir för tidigt att dra blod på förmiddagen.
  • Zinfandel

    Vilaa: Il innehåller sojabönolja, ägggula, glycerin & vatten, alltså inget farligt om man inte har soja, nöt & äggallergi. Nej, det är inget hysh hysch kring det, det är en mycket vanligt förekommande produkt inom tex cancer & anorexivård. Men det används inte i våra sammanhang, där har du problemet! Alls om inte är evidensevidensevidens i Sverige anses närmast livsfarligt.

  • Zinfandel

    Jo, flera vill, har stött på många men det är Socialstyrelsen som sätter hinder i hjulen. Ansvarsfrågan, ni vet. Nu har jag turen att ha en läkare som är helt med på noterna och har lovat att välkomna fler, han vill bara se hur det går för mig. Inte så att jag måste lyckas, men se hur det funkar, lite försökskanin. Han är positiv till allt och min DSS bara rycker på axlarna och säger "vaddå, vi har ju fritt vårdval" Flört

  • Zinfandel
    Vilaa skrev 2012-08-24 14:14:06 följande:

    Ja men då får du maila mig när han är på g att ta emot fler =)
    Absolut! Men vi befinner oss inte i Stockholm Solig
  • Zinfandel
    Vilaa skrev 2012-08-24 14:20:22 följande:

    Nä, men samtidigt inte i grekland? =) Så allt som inte innebär flera tusen i reskostnad och utomlands funkar det med ;) 

    Är sugen på grekland jag med men har inte dom ekonomiska tillgångarna, och knappt orken. Enligt dom nya forskningarna så ska man ju vara superfertil så inväntar väll ett guld embryo... Foten i munnen www.dn.se/nyheter/vetenskap/superfertilitet-b... 
    Oj, hela 12 pers i studien...! Äsch, det var den löjligaste artikeln jag nånsin läst.

    Vänta inte, sök hjälp och spara pengar, tid & energi istället!! Det gör man genom ett Dr D-besök Solig 
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!