• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ett annat tips är att ni ordnar med FBC/IL osv innan behandlingen så att det inte blir panik. Jag vet inte hur mycket Dr Ds remisser hjälper. Många av oss har löst det på sin vc mm så inboxa varann om ni bor i samma stad så kan ni nog enkelt få hjälp, i Sthlm är det det tex inga problem.

  • Zinfandel

    elab: grattis!

    IorÅsna: välkommen!  Jag tycker snarare det är smart att ta tag i detta innan man ger sig på en massa IVFer som vi andra gjort, bättre att behandla först och slippa hela denna process och ett bra sätt att spara tid Glad Ditt problem avhjälps dessutom inte med IVF så Aten-spåret är betydligt vettigare och antagligen ditt bästa alternativ. Bra att du tänker i rätt banor! Vänta inte!!

    Lully: jag blir osäker nu när Dr D så bestämt hävdar 10 mg. Kanske lika bra? Jag personligen tycker att 5 mg borde räcka och just för att slippa öka igen men han vet ju liksom bättre Förvånad 

    Ljusgläntan: var inte orolig, det går säkert snart över. Om du är orolig, ring tillverkaren Fresenius Kabi.   

        

  • Zinfandel

    Cice: det enda som kan ge allergisk reaktion är om du är känslig mot soja eller äggvita, är du det?

  • Zinfandel

    Cice: du får ursäkta men jag fattar faktiskt inte ritkigt. Om jag förstår det rätt så var du hemma den 30 juni och var hemma förra veckan när du ordnade blommorna till Lully. Varför nämnde du inget om att du fått uppsöka sjukhus akut i Aten..? Du har bara skrivit att du fått ont i brösten. Du skriver att du fick dropp den 21 juni, på tisdagen, fick du en allergiska reaktionen först på fredagen menar du eftersom det var då du skulle flugit hem egentligen? På onsdagen verkade allt ok...? Du skriver också att du gjorde hysteroskopi, ett operativt ingrepp, kan det ha varit det som gav komplikationer? När utfördes den? Du skriver också att du sattes på Penys antibiotikakur, + immunterapi + hystero (och var du även hos Ludmila veckan före?), kanske allt sammantaget blev mycket för din kropp? Om Dr D var så hjälpsam som du säger, varför har du inget förtroende kvar för honom? Har du fått svar på proverna? Förlåt att jag är trög, jag fattar bara inte riktigt händelseförloppet här, hur allt hänger ihop och vad som är gjort och inte Skäms

  • Zinfandel

    Hjärte: ja, det tror jag absolut. Vi testade det här hemma och jag märker en klar skillnad när jag får det under iaf en timme (vilket jag även fick i Aten). Min dss råkade sätta den för snabbt en gång här hemma och då kände jag av det efteråt. Dr Braverman säger dessutom att bästa effekt uppnås om man får det under 2-3 tim men det har nog inte många här möjlighet till eftersom en ssk måste övervaka.

    Lycklig: det är inte ovanligt att symtomen avtar efter implantationen och hur många här får inte en blödning runt RD 10-12?! Drömmer  Sitt lugnt i båten nån dag till. Det tar inte slut här, du får kanske ge IL en chans till? Jag tror det är bra om du kan fokusera på vad du har istället för vad andra har, hur svårt det än är, det är naturligtvis lättare sagt än gjort. Jag tror det är bra att lägga mer krut på sig själv, vara totalt ego i denna situation och bli lycklig i sitt eget liv. Kram Hjärta  

  • Zinfandel

    Förresten, hur stora påsar IL tar ni? Hur mycket och under hur lång tid man ska ta det ska stå i relation till kroppsvikten, det kan vara viktigt att anpassa om man reagerar.

  • Zinfandel

    Och jag har plötsligt fått ett mail från Dr D som bara undrar hur jag mår Skrattande

    Jag personligen tycker att 400 pix för 9 månaders konsultation är värt varje öre men det förustätter såklart att man får svar då och ett trevligt sådant. Men om det händer något oförutsett, om värdena snabbt ändras, om man hamnar i ett läge där man är rådvill, så tycker jag att det är mycket värt att kunna rådfråga den som ordinerat behandlingen.

    Observera att leukocyter är vita blodkroppar som omfattar neutrofiler, basofila. lymfocyter osv, det är därför han vill ha alla uppspaltade för att avgöra när det är kritiskt. Det behöver det alltså inte vara för att "leukocyterna är för höga", det beror på sambandet mellan de andra och vilken av de specade blodkropparna som ligger högt.   

  • Zinfandel

    Grattis till alla fina HCG här idag, underbart!! Solig

    TWH: det är onekligen ett hårt slag för er Gråter men om jag ser det med andra ögon som utomstående så imponeras jag över resonemanget som kan leda fram till en lösning nästa gång. Att man inte bara konstaterar MF utan ser till orsaken och att han redan gör det. Jag hoppas så att det hjälper er nästa gång men en sista fråga - är det 100% kört...? Skäms

  • Zinfandel

    Hjärte: jag förstår precis hur ni har tänkt och framförallt känt men jag tror att du fattat rätt beslut Hjärta

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!