• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Som tiderna är i Grekland så kan jag förstå att man inte tackar nej till nya patienter. Men då får man istället ta in mer personal. Han behöver ju tex inte sitta och svara på alla mail om recept, hotell, fakturor och om man svettas eller ej, det kan fler göra. Det är bättre han koncentrerar sig på att bedöma provsvar, mediciner, telekonsultationer och möten med kunden. En assistent som gallrar bland mail & telesamtal vore väl smart! Om jag blir gravid och ska betala för konsultation under graviditeten så kommer jag att vara mycket tydlig med vad jag i så fall förväntar mig, annars kan jag lika gärna tyda provsvaren själv om hans svar ändå dröjer.

  • Zinfandel

    De flesta tar nog HCG enligt Dr D på RD7 med 2-dagars men ja, väldigt tidigt. Tänk bara på att ÄL-sprutan kan ge utslag i 10 dagar efter. Förstår att det är påfrestande, det är jobbigt. Jag är tvärtom, jag kommer inte att ta blodprovet så tidigt Flört

  • Zinfandel

    Hatar "tjuvtest", vill ha så korrekt svar som möjligt Skrattande Haha, är väl luttrad nu Skrattande Men förstår alla som testar mycket & tidigt, kan ju vara världens triss-vinst Solig

  • Zinfandel

    Angla: hehe, du det ska vääääldigt mycket till att få mig sur :) men du misade kanske alla smileys :)) skriver på en IPad så jag har inte alla FLs fina smileysar..... 40 mg clexane = 5000 ie Fragmin Min läkare här henma skriver ut allt åt mig, även IL. Eftersom jag tyvärr inte bor i Sthlm där gången redan är krattad :) så fixade jag allt med blodprover & dropp på ett tidigt stadium så jag slapp den stressen. Jag var dessutom hos Dr D redan i julas så då fick jag alla remisser som jag behövde. IL kostar ca 150 kr/st men går på högkostnad, ofta beställningsvara 1 dygn på apoteket, tänk på att det finns olika storlekar. Na är inte nödvändigt men kanske bra. Glöm inte att ta kalcium när ni tar höga doser Pred! Ja, har också hört av assistenten men det räcker ju uppenbarligen inte... Cice, hälsa gärna att folk är lite frustrerade...! Ljusgläntan: jag hade svarat pga immunologiska orsaker utredda vid rosalind franklin university i Chicago, det är rätt bra tyngd i det, alla läkare känner till det ;) och Sverige använder sig ofta av det. Alla som funderar: det finns många fler kliniker som arbetar med reproduktionsimmulogi, kolla upp alternativ, Dr D r inte den ende!

  • Zinfandel

    Jag får IL var 7-10 dag. Hjärte, det beror ju vad ditt nästa FBC visar, om du behöver IL direkt.

  • Zinfandel

    Gluten är immunologiskt, likaså IBS. Har du konstaterat laktosintolerans? Många i vår sits har problem med komjölk så jag har nästan helt gått över till sojamjölk. En del magåkommor kan dessutom vara endo som felaktigt blandas ihop med tex IBS.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!