• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Holly, jag tror Angla skrev att hon är tillbaka den 20 eller om det var den 23 juli.

  • Hjärtefröjd

    Angla, om HCH fördubblas mellan var 36-72 timme så tror jag det är normalt. När HCG-nivån blir högre så sker dubbleringen sedan långsammare.

    Hållet tummarna för er idag!

  • Hjärtefröjd

    Holly: Ultraljud i vecka 6+0 låter ärligt talat för tidigt. Vi funderar på att boka tid i vecka 7+0 om HCG verkar okej i morgon, men gissningsvis blir det inte förrän vecka 7+6 när vi är tillbaka från semestern.

    Angla... vad ledsen jag blir för eran skull!

  • Hjärtefröjd

    Hm, 5+6 tror jag (lite osäker på när jag hade ÄL)... vi kanske syns på C-kliniken i morgon, jag ska va där vid åtta på morgonen redan.

    Ringer de upp på eftermiddagen och lämnar resultat på FBC också?

  • Hjärtefröjd
    criss00 skrev 2012-07-16 22:03:14 följande:
    Han trodde också att jag hade ett lågt progestoronehalt i kroppen då jag blir gravid. Kanske därför jag inte kännt särskilt mycket heller.
    Eller kan det ju faktiskt bero på att man inte är särskilt känslig för progesteron. Jag är - som det verkar - väldigt okänslig för progesteron (liksom för alla andra hormoner jag proppat i mig/sprutat i mig under åren). Jag känner aldrig någonting, trots att jag har normala progesteronnivåer efter ÄL och dessutom tar fler progesteronvariatorer varje dag både nu och under tidigare IVF-behandlingar.
  • Hjärtefröjd

    Ni som tar Urtogestan, äter ni det eller tar ni de som vagiatorer? Är det skillnad mellan det Urtogestan man äter och det man "stoppar upp"?

  • Hjärtefröjd
    Påskliljan skrev 2012-07-16 22:19:32 följande:
    Ni som har fått biverkningar av IL, hur snart efter droppet fick ni det? Jag är lite nervös för det. Fick 250ml IL blandat med saltlösning på ca 15 min! Än så länge har jag bara lite småkänningar i den armen som jag fick droppet i.
    Oj, det var snabbt!

    Jag fick biverkningar (stickningar i fingrarna, yrsel och feber) direkt under/efter droppet i Athen. Här hemma har jag däremot inte fått några biverkningar alls.
  • Hjärtefröjd
    criss00 skrev 2012-07-16 22:53:40 följande:
    Jag fick två typ "remisser" från Dr D, en för blodproverna och en för IL. Men på dokumenten står det just att han är specialist i fertilitet "assisted reproduction". Det är ju ganska tydligt. Jag är verkligen inte bra på att dölja sanning och undrar hur jag bara ska kunna yrka på immunologi. Rynkar på näsan Får ont i magen bara av att tänka på det. Vad betyder "RFU"? Kan man på något sätt nämna immunologi utan att de kommer att kräva svar vad det är för immunlogiska problem jag har?
    RFU betyder nog Rosalind Franklin University.
  • Hjärtefröjd

    Snartlycklig: Jag tar vanliga progesteronvagiatorer just nu, men det känns ju som allt rinner ut, trots att jag ligger ner efteråt. Konstigt att progesteron att äta inte finns i Sverige... för det gör det väl inte?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!