• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack rara Criss!!! Intressant, men tråkigt, att även ni som tvåäggstvillingar blev jämförda. Det blev vi hela tiden, vem som såg bäst ut, detaljer jämfördes, vem hade bäst på skrivningarna i skolan, vem hade de snyggaste kläderna, vem var tuffast, vem som var mest populär, duktigast överlag osv osv. Jag minns att vi ofta när vi kom till våra grannar, blev ombedda att "blanda er och vänd ryggen till, ska vi gissa vem som är vem, oh lika som blåbär osv". Usch!

  • Snart lycklig

    En helt annan sak. Vet ngn hur man tar sig mellan de två flygplatserna som finns i Kiev (Ukraina)? Jag kommer mellanlanda där på söndag kväll, och måste på egen bekostnad byta flygplats. Ingick inte i biljettpriset, som ändå blev för dyrt för min plånbok.  Har läst att den ena ligger 38 km från city och den andra 11 km. Jag har drygt 4 h på mig mellan flygen.

  • Snart lycklig

    Poussin, tack snälla för både grattis och tips om flygplatsbytet. Tänkt ungefär i de banorna. Vågar nog inte ta ngn annan taxi än en med taxiskylt och taxameter. Jag som t o m är rädd för att ensam åka taxi i Sthlm!!

  • Snart lycklig

    Singhatjejen, Dr Han som akupunktören och även utövaren av Tuina-massagen, att jag verkligen behövde det oavsett IVF. Han tycker att jag sedan (när alla barn är födda ) ska uppehålla det goda resultatet för min kropp en gång i månaden.

  • Snart lycklig

    Som jag skrev, ringde ju inte Dr D tillbaka igår kväll. Jag ville ju prata vidare m honom om ett ytterligare IL fag 5 el 6. Jag både mejlade och sms:ade imorse. Snälla Dr svarade ikväll via mejl att han om jag vill kan fixa dt till söndag. Dock skrev han att vi skulle höras lunchtid o att IL blir på em, men dt är ju så att mitt plan avgår kl 15:30. Mejlat och sms:at igen o bett snällt om dt går att fixa lite tidigare. Ej fått ngt svar ännu, men hoppas dt kommer. Alltid ngt att vara nervös för! Dt ör bara att min intution säger att dt ör VIKTIGT f mig att ta dt där extra droppet. Ibland känner man sig jobbig! hoppas han förstår o inte blir irriterad.......

  • Snart lycklig

    Man kan ju tro att jag är full såsom jag skriver, men det är jag inte!!!! Hoppas det går att förstå ändå. För övrigt haft en jättefin dag på stranden, utan att fått badat i det varma vattnet. Dr D da inget sex, inga bad före TD, sedan oavsett resultat fritt fram. Däremot inga problem med art vistas i solen och solvärmen på magen. För säkerhets skull lade jag min hopknycklade solklänning skyddande f skatterna. Stod vid strandkanten och blaskade vatten på kroppen ett flertal gånger. Han vill inte att jag ska bada bara för säkerhets skull, så att inte livmodern får ngn kramp el dylikt, vid temperaturskillnaderna, förklarade han sist när vi var här. Visserligen var vattnet mkt kallare då, nu är dt underbart varmt.

  • Snart lycklig

    Bäste Dr D svarade nu att han ska göra sitt allra bästa för att komma till mitt hotell och ge mig droppet ca 11:00 på söndag, samt att vi skulle pratas vid ngn gång innan. Usch, stackaren, han måste komma själv! Jag svarade och tackade och sa att han är den bästa doktorn och önskade honom trevlig helg. Han är bara bäst, men jag tycker lite synd om honom. Vi svenskar jagar honom nog på alla sätt. Vi är ju så kontrollerande och detaljinriktade, ha ha, mins ord, men jag tror nog att vi alla mer eller mindre är det.  Nu ska jag gå på en liten restaurang som jag igår såg när jag var ute. Den ligger nära och verkar bra och BILLIGARE än maten här på hotellet.

  • Snart lycklig

    Jag vill verkligen inte vara nojjig och negativ, men.... Förra gången när Dr D var säker på en inplantation påbörjades började jag känna tydliga dragningar och som träningsvärk med jämna mellanrum redan RD 2 (embryo 5 dgr) i livmodern och mkt känningar RD 3, motsvarande idag. Jag känner absolut inget i livmodertrakten denna gång. endast igår lite superkorta sekvenser (sekunder) av menskänningar på sidorna (flera gånger på höger sida, en gång på vänster) vilket Dr D förklarade att äggstockarna börjar producera progesteron. Jag kände också vid ett tillfälle RD 1 ett hugg i livmodern som sedan strålade som solstrålar åt alla håll, allt en kort sekund. Det är som igpr som inplantation ska börja enligt Dr D. Tänk om allt redan ör över!  Så skönt att Dr D kommer kl 11.00 för dropp. Då kan jag prata lite med honom. Just nu kommer bara tårarna. Jag tycker det är så jobbigt och svårt under ruvartiden. Ni som blivit gravida, hur kände ni? Tyck inte att jag är nojjig, jag vet att det är tidigt. Embryona är idag 6 dgr. Jag har ju inte då många chanser kvar, om någon!? Kram.

  • Snart lycklig

    Sitter nu på Kievs stora flygplats, har alltså lyckats ta mig från den lilla t den stora. Om mina skatter lever har de redan varit m om lite äventyr. Jag är ju inte direkt duktig på engelska, även om Dr D berömde mig på telefon igår, när jag skojade om att jag skulle stanna kvar o börja jobba hos honom.  Jag har ändå lyckats ta mig hit. Jag frågade några ryskor i kön till incheckningen, men de visste inte riktigt hur jag skulle ta mig från de ena t de andra flygpl i Kiev. Dt slutade med att en äldre dam skulle fråga sin son som skulle hämta henne, hur jag skulle göra. Hon kunde inte ett engelskt ord (barnbarnet som inte skulle åka med ordnade allt, så jag förstod). Den rara damen vinkade glatt t mig på flyget. Så söt. Sedan följdes vi åt o hon pratade ryska med mig o jag låtsades förstå. Sonen kom, o utan en blinkning meddelade de att han skulle köra mig till stationen i city. Helt plötsligt fick även en f dem okänd ryss också följa med. Där satt jag i sonens nya bil (mamman så stolt) o inte förstod ett dugg av ryskan. Kom t stationen o den okände ryssen letade upp rätt buss f mig. Hade ju endast Euro=problem. Chaffisen suckade o ringde ett samtal o vinkade in mig. Sedan kom han f att ta betalt, jag gav honom 20 Euro o fick en massa UKH tillbaka. Så här sitter jag nu, efter en ganska lång bussfärd. Hade nog blivit relativt dyrt m taxi. Jag vill bara påvisa vad gulliga o rara människor man träffar på ibland. Ni skulle sett den rara mammans vinkningar när jag gick iväg. 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!