• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärte - håller tummarna stenhårt ända från utlandsresa i Tyskland!!!❤😊

  • CurlyRed

    Cice - underbara blommor! Jam08 - funderade oxå om ÄL precis idag😊. Har samma funderingar som du. Sen jag fick plus första gången i dec så känner jag ÄL jätte tydligt. Ont över hela äggstockarna, runt livmodern och ända bak på ryggen. Har ju bakåtlutad livmoder, så kanske är logiskt. men undrar också om det är något fel (eller tvärtom bra, att kroppen vaknat till)? Sen dan efter ofta ÄL flytningar och sen ÄL utslag på stickan dan efter ca. Och typ 3 dar efter det jätteömma äggstockar, som också känns ända ut på höfterna - är det när progesteronet börjar produceras av kroppen??? Känner så precis idag, så lustigt att du oxå tog upp det JAM08😉!

  • CurlyRed

    Stort stort grattis till er underbara prins Lully! Han är ju helt otroligt söt!!!!😊❤

  • CurlyRed

    Jam08 - jag hade många stora blåsor när dr D gjorde VUL, så han t o m frågade om jag gick på något hormon stimulerande som Puregon el menopur just då. Men nej, bara inofolic sa jag. Kan det vara den plus FertileXX som boostar äggstockarna lite för mycket så de känns mer och kanske blir uttröttade i längden? Och är det oxå en förklaring att jag fick 2 st ÄL förra månaden? Hmmm ska nog ta upp det här m dr D vid nästa tel möte innan nästa IVF. Har själv 27-31 dagar cykel och ÄL utslag ca dag 11-13.

  • CurlyRed

    Zin - STORA kramar till dig!!! Det kommer gå vägen, det vet jag av hela mitt hjärta! ❤❤❤ kram!

  • CurlyRed

    Angla - jag hade ju helt missat att du har plussat😊! Stort stort grattis!! Ja jag vet väntan är olidlig... Man pratar ju mest om de två-tre veckorna man ruvar, men jag tyckte väntan till det VUL då man kan se hjärtat var mycket längre och nervigare. Har ju tyvärr gjort det 3 gånger (2 g m hjärta och 1g utan hjärtslag). Mitt enda tips är att ta dagarna med ro och aktivera dig och tänk på annat. Unna dig och din man att göra roliga saker, så går tiden lite fortare. Kram och lycka till❤! EGO - sista semesterdan, nu blir det jobb i 2v och sen semester igen. Väntar på mens och sen dag21 blir det Synarela spray för 3e IVF. Så Zin vi kanske följs åt ganska exakt i tid😉? ÄP ca v36.

  • CurlyRed

    Holly - tack rara du❤!!! Hoppas innerligt att du har rätt. Den här gången passar det eg inte jobbmässigt om det blir plus (byter tjänst i höst) men kanske just därför att det går vägen😃. Har så många år försökt puzzla ihop så IVF och ev grav ska passa in i jobbet, men nu har vi släppt allt och det får gå som det går... Om någon chef skulle ta illa vid sig så får vi väl berätta att vi försökt få barn i 5 år... Gissar att ingen kan säga nåt då om dålig tajming😉

  • CurlyRed

    TWH - svenska läkare tror förstås bara att det är fel på embryona😉... Men dr D menar att den är immunologiskt. Första grav (m FET av 2 embryos) började jag störtblöda på natten v6&6 och vi såg hjärtat på Gyn akuten, men sen missfall 2 dar efteråt. Grav 2 var naturlig och då såg vi hjärta men storleken var för liten (precis som för dig). Grav 3 (naturlig) kom missfallet redan v6, HCG ökade inte och hjärtat slog aldrig. Så IVF nu i sept blir den första när vi tar IL och immuno mediciner från start. Hoppas innerligt att det ska hjälpa! Vad dr D sagt är att för oss är det avgörande att vi sätter in alla mediciner i god tid, om man redan är gravid är det för sent för oss, för immunförsvaret har redan börjat bryta ner embryot (eller t o m förhindrat att det ens kunnat fästa). Har ni använt IL och immuno medicin från start än? Kanske räcker det för er?

  • CurlyRed

    TWH - nej IL redan innan ÄL och även några dar efter, dvs inte bara vid grav (i naturlig cykel). Och pred och trombyl från cykel start (& fragmin och progesteron från äL). Men nu blir det ju IVF, så då gissar jag att det blir liknande upplägg som övriga här fått, tex Poussin och Lully och Zin.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!