• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag betalade 700euro i Riga.

  • Zinfandel
    lillebob skrev 2014-10-13 07:23:14 följande:

    God morgon tjejer! Är det någon som vet VAR man kan ta blodprover i skåne och få resultatet samma dag? tänkte köra igång med Aten idag och dr D vill ha blodprover a.s.a.p!!


    Först måste du ju tyvärr ha en remiss. Om du har det och är skriven på tex Capio så är det bara att traska iväg till deras labb Glad
  • Zinfandel
    pink lily skrev 2014-10-13 09:12:00 följande:

    Hänger på här lillebob, söker ett labb där man kan testas för erytrocytantikroppar. Vet inte hur ska få remiss i Sverige till ett test då man endast verkar testa om har problem under graviditet eller haft flera missfall. Men när man aldrig blivit gravid då? Blodcentralen accepterar inte blodgivare som går på akupunktur så jag kan inte gå den vägen för att få ett test.


    Hmmm ja gravida brukar testas minst 1 gång under grav så kanske prova med en barnmorskemottagning? Du kan inte få din läkare att remittera till närmsta labb? Både Capio & Umas har ju bra labb. Tror den är med på remissen som heter Rutin n1.
  • Zinfandel

    Robsab: det är ingen bra idé att joxa med cykeln innan ett hemma- eller färskförsök, då är det bättre att låta kroppen ha sin naturliga gång. Däremot när det är FET som ni ju ska göra så kan man alltid styra det ändå och ni gör väl stimulerat? Och eftersom du gör hystero nu i okt (efter den kan det hända att din cykel rubbas så jag tror inte du kan räkna så exakt 2 mån framåt) så ska ni absolut försöka få till transfer i december Glad 

    Nin: Kortison, kortison, kortison!

  • Zinfandel
    Påskliljan skrev 2014-10-25 09:35:24 följande:

    Är det någon som har några vetenskapliga artiklar om hur TSH och de andra sköldkörtel hormonerna påverkar fetiliteten?
    Samt vetenskapliga artiklar som visar på vilka nivåer av TSH det är bäst att ha ur fertilitetssynpunkt?
    När jag googlar så hittar jag bara hemsidor som säger att TSH ska vara under 2 eller närmre 1, men ingen som hänvisar till några studier. Skulle gärna vilja ha med det när jag ska till en ny läkare nästa vecka för en second opinion.


    Det finns massor om du loggar in på ncbi, medscape osv.
  • Zinfandel

    Solkattan: härligt att få en förklaring! 

    Zwillinge: heja heja!! Jag har aldrig problem med recept längre, vad är felet?? Har han inte rätt uppgifter med? Är det koden de letar efter?

  • Zinfandel
    Zwillinge86 skrev 2014-11-02 12:16:20 följande:
    Alltså jag kommer inte ens så långt att de tittar nämnvärt på receptet. De säger bara att de inte kan expidera mig då receptet inte går att koppla till någon läkarkod (eller nåt sånt). Har med mig bestämelserna om vad utländska recept ska innehålla, men det verkar inte hjälpa.
    Det stämmer att den läkarkod som tidigare fanns är borttagen men det går alltid ordna ändå oftast genom deras egen apotekskod, det är BARA em fråga om vilja så stå på dig!!
  • Zinfandel
    Angla skrev 2014-11-05 07:05:01 följande:

    Hur går det för Er? Tänkt på Er men undvikit nätet. Adoptionen gick i stöpet och våren var en pina. Satte tillbaks två ägg i augusti som fäste. Har IL, Lutinus och Innohep lver. Hojta om ni behöver. Hoppas ju att ni alla ska få lyckas!!! Kram på Er


    Ja inte övertydligt Oskyldig och sprudlande Flört men stort grattis!!! FlörtKyssSolig{#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!