• Zinfandel
    Rosen 76 skrev 2014-07-21 21:06:26 följande:

    Hade tydligen en polyp i livmodern som togs bort under min Hystoeskopi i Riga och lämnades till lab. Inget farligt dock och man undrar ju om det varit denna som gjort att alla mina embryon inte fastnat tidigare???

    Någon med erfarenhet av detta?


    Korrekt SL, men har inte gjort något nytt försök sedan dess. Men pga tunn slemhinna så vet jag inte hur mycket polypen orsakat men visst, bättre att ta bort sådant som inte ska vara där!
  • Zinfandel
    pink lily skrev 2014-07-22 06:39:34 följande:

    Är det någon som vet om Katie, Penys assistent på Serum, har slutat där? Får tillbaka mina mail till henne. Har en brådskande fråga, men kan inte få kontakt ... Mailat receptionen men ej fått svar ännu. Vet någon Katies nya e-mailadress om hon är kvar?


    Jag fick svar från Maria på <serum@otenet.gr> igår.
  • Zinfandel
    Solkattan skrev 2014-07-22 14:27:15 följande:

    J*vlar va dyrt!
    Alltså jag ringde upp en privat aktör i Örebro som gör hysteroskopi.
    20 000 kr!!?? Är det verkligen möjligt..? Hon lät lite osäker hon jag pratade med... kan hon ha blandat ihop det med borttagning av livmoder...? (heter ju också nåt på hyst..)..?
    Nu framstår Riga som ett riktigt prisvärt och bra alternativ!
    Jag googlade lite på flyg dit. Flyger inte ryainair från skavsta längre till Riga..? Nån som vet..?


    Låter mer som laporaskopi? När jag letade efter någon som ville göra det på mig så hittade jag någon som gjorde det för en liknande summa.  

    Rekommenderar Riga, 700?, resor går att finna för några hundralappar framåt höstkanten och du får dessutom alla prover tagna (urea, myco, HC) samt den viktiga biopsin av slemhinnan, mao ett riktigt bra pris. I Sverige brukar man oftast inte åtgärda under hysteron, man konstaterar mest.
  • Zinfandel

    Gjorde en snabb sökning, finns resor med Air Baltic från Arlanda i september för under tusenlappen.

  • Zinfandel
    Solkattan skrev 2014-07-22 15:23:24 följande:
    Tack!! Ja vad finns det att tveka på egentligen...?? Solig
    Precis, bara boka och få det ordentligt gjort Kyss
  • Zinfandel
    Katt12 skrev 2014-07-22 19:04:45 följande:

    Zin, är det 700 euro det kostar m hyston i Riga? Är det nya kliniken? Vad visar en biopsi?


    Ja precis och på nya kliniken. Biopsi visar bl a cancer och tas även på eventuella polyper, myom osv.
  • Zinfandel
    Snart lycklig skrev 2014-07-22 23:23:17 följande:
    Även D gör hysto, men lite varsammare än Serum. Han är inte helt vän med de djupa implantationsnitten. Han gör dock snitt, men som sagt lite varsammare. I övrigt omfattande hysto. I mitt hjärta kändes hans variant rätt för mig.
    Hur mycket tar han?
  • Zinfandel
    Snart lycklig skrev 2014-07-23 06:10:34 följande:

    D tror att de djupa snitten som Serum gör kan göra lite skada, med ärrbildningar etc. Jag har inte fakta exakt vad han anser och vad han gör som skillnad. Det är därför inte försvarbart att jag därmed delger vad Dr D anser och har för synpunkter. Han gör lite annorlunda av ngn orsak som han tror på. Det går ju säkerligen att maila honom och fråga om man är intresserad av en hysto.


    Jag är mycket tveksam till att Serum gör något om skulle kunna vara skadligt... det låter mer som något som kommer från deras främste konkurrent Flört hennes kirurger är välkända för sin kompetens så det var väl formulerat av dig {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!