• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Åh vad härligt Poussin!

    Och jag är glad för min senaste FBC var utmärkt Glad 

  • Zinfandel

    Men Lymfocyter är ju Leukocyter. Leukocyter är vita blodkroppar som består av Granulocyter, Monocyter & Lymfocyter. Jag får alla specade som jag fick på Dr Ds önskelista! Polypen kan säkert inverka.

    Har det hänt att ni har fått ändra nåt i behandlingen utefter FBC? Kan det hända nåt mer än att han vill avbryta behandlingen? Eller sätta in tätare IL?

  • Zinfandel

    Ja, det är klart det är skillnad, nåt annat sa jag inte, då missförstod du mig! Lymfocyter är en del av leukocyter men eftersom leukocyter även innehåller graulocyter & monocyter så måste han också ha lymfocytvärdet. Jag får samtliga uppspaltade.

  • Zinfandel

    Jag kommer att ta Menopur även denna gång. Jag får svar som vanligt av Dr D?! Men ja, han är väldigt busy, förutom alla som skriver här så får jag mail av såna som inte gett sig till känna och så finns det även ett par nya i SIS, sen alla som inte vi känner till - och sen alla andra nationaliteter Glad

  • Zinfandel
    Lully Hill skrev 2012-04-06 15:42:31 följande:
    Dr D justerade min dos Pred för ett tag sedan. Från 10 mg till 15 mg. Jag fick lite ont i lederna och fötterna svullnade lite. BM hävdade att det var graviditetssymptom som var vanlig men Dr D menade att det kunde vara immunrelaterat. Efter den nya dosen på 15 mg mår jag jättebra igen. Dr D är glad för han sa att "these symptoms could lead to everything!" Dr D vill alltså att man rapportera så fort man får någon konstig åkomma under graviditeten.
    Jahadu, det är verkligen intressant!!
  • Zinfandel

    Läste just att vår käre läkare i vår slutna tråd säger att kortison kan höja leukocytvärdet!

    SIS: Skandinavisk immunologisupport 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!