• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack igen alla, hon kollar Finland o Köpenhamn som ni rekommenderat - tack💝

  • TWH
    Veronica1 skrev 2014-01-13 15:10:45 följande:
    Hej! Vilka kämpare ni är allihopa! Fantastiskt . Nu har jag bara skummat igenom tråden, ska läsa mer noggrant sen. Ni verkar otroligt kunniga allihopa, så jag undrar om ni vet om dom gör hysteroskopi på de flesta sjukhus? Min läkare i Prag vill att jag gör det inför vårat nästa försök. Tack på förhand

    Hej Veronica, om du undrar över svenska sjukhus så tror jag att de flesta kan göra en hysteroskopi, dock med varierad framgång. Många i tråden har fått helt andra svar vid hyst utomlands, de har hittat fler "avvikelser".
  • TWH
    Bambi2 skrev 2014-01-13 18:38:16 följande:
    Man hormonbehandlas även när man tar ut ägg som fryses utan befruktning! Annars skulle man ju inte få mer än ett, max två ägg för 30 000 kr! Även om man är singel, bör hon ha rätt att få råd kring sina framtida chanser till graviditet och vilken behandling hon kan/får genomgå ur ett rent medicinskt perspektiv, av sina läkare här i Sverige!

    Ja, det har du rätt i😳 dimitri har svarat att han kan konsultera henne så vi får se nu, tack igen❤️ En fråga om hormonprover. Jag hade uppföljningsmöte m Dimitri om vi ska försöka med ett syskon (vi har inte bestämt om vi ska det ännu). Vi ska då testa DQ alpha, förmodligen snart då vi vill veta oavsett syskonförsök, och D vill att jag börjar kolla mina hormoner varje månad för att kunna jämföra och avgöra när det är god grav.chans. Jag har ju inte tagit hormonprover förut, förutom när vi provade ivf en gång. Kan någon vänlig själ tipsa mig om läkare/kliniker i Sthlm där jag kan betala för dessa prover månad efter månad? Fsh, Lh, E2 (är det estradiol?), prolaktin och fbc. Jag kan ju alla missfallsläkare på en hand men hjälper dem till med detta😉
  • TWH
    Blingbling skrev 2014-01-13 20:54:03 följande:
    TWH: Det går att frysa in ägg i Gbg om man inte fyllt 42 år. I Sthlm kommer de också snart igång med det snart (frågade för 6 mån sedan och då sa de 6 mån - 1 år), där är åldersgränsen upp till 44 år, men mellan 42-44 åriga patienter tar de ett gäng prover för att kolla hur värdena är och ligger. Jag skulle också rekomendera dr D eftersom de har betydligt större erfarenhet av infrysningar i Aten än här hemma i Sverige, här hemma har det ju bara gjorts något år.

    Tack!
  • TWH

    Zwillinge, det kan också vara dina slemhinnor som är sköra, de blir ju det vid graviditet. Jag fick infon att inte föra upp prog om det blödde. Om jag var som du skulle jag hoppa över prog en dag el två så slemhinnan kan återhämta sig - om det är orsaken vill säga.

  • TWH
    snartgravid skrev 2014-01-16 08:53:02 följande:
    Nya Ava Riga. Bra resultat. Läs Riga tråden.

    Tack❤️
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!