• Ljusgläntan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag hittade de här om sideffekter på IL-drops: Call your doctor right away if you notice any of these side effects: Confusion and weakness with muscle twitching. Confusion and weakness with uneven heartbeat and shortness of breath. Numbness or tingling in your hands, feet, or lips. Pale, hot, dry skin with fruit-like breath odor, fainting, and shortness of breath. Rapid weight gain. Swelling in your hands, ankles, or feet. Yellow skin or eyes. If you notice these less serious side effects, talk with your doctor: Blurred vision, drowsiness, dry mouth, increased thirst. Dry mouth, increased thirst, muscle cramps, nausea or vomiting. Increase in how much or how often you urinate. Pain, redness, swelling, or cold feeling where the needle is placed. www.healthdigest.org/topics/category/4341-intralipid-drug-and-prescription-information-side-effects-use-and-dosage Jag har flera av dessa symptom nu efteråt men Dr D verkar inte veta vad man kan göra åt de... Får se vad han säger härnäst..

  • Ljusgläntan
    Cice skrev 2012-07-05 12:07:05 följande:
    Hej på er !!! Jag hade problem när jag fick den första Ildropp. Mina byster sväller mycket och jag  hade  väldigt hög  feber .    Dr. D har ringt mig varannan dag. På lördagen  ringde han två gånger. Dr.d kommer att  ringa  mig idag ca kl.15.00, om någon hade en enkel fråga, skriva att jag kan fråga honom ..       Dr.d har gjort en skriftlig behandlingsplan för mig .. Enligt den dr.D Fragmin 5000ie  är samma  effekt som clexane 4000.. Men jag kan fråga honom igen om ni vill.    Jag ser ut som Pamela Andersson, oh ja, hahaha .. Jag är glad att tänka att i morgon jag kanske kan åka hem ... Min vän i Grekland, kommer att skicka en del saker för mig på måndag, och jag vill veta om någon är i behov av något, som ILDropp, clexane, Pred. skicka  ett meddelande till mig. kramar från en kvinna lycklig, eftersom mina byster tillbaka till normal storlek, oh yesssss

    Cice - hur har de gått fördig... Har din svullnad gått ner??
  • Ljusgläntan
    Zinfandel skrev 2012-07-11 16:59:46 följande:
    elab: grattis! IorÅsna: välkommen!  Jag tycker snarare det är smart att ta tag i detta innan man ger sig på en massa IVFer som vi andra gjort, bättre att behandla först och slippa hela denna process och ett bra sätt att spara tid  Ditt problem avhjälps dessutom inte med IVF så Aten-spåret är betydligt vettigare och antagligen ditt bästa alternativ. Bra att du tänker i rätt banor! Vänta inte!! Lully: jag blir osäker nu när Dr D så bestämt hävdar 10 mg. Kanske lika bra? Jag personligen tycker att 5 mg borde räcka och just för att slippa öka igen men han vet ju liksom bättre   Ljusgläntan: var inte orolig, det går säkert snart över. Om du är orolig, ring tillverkaren Fresenius Kabi.        

    Tack Zin, ska göra de om de inte försvunnit till jag kommer hem det står dock att man akut ska ringa sin doktor omman har mina sideffekter men D kanske inte är så insatt i sideffekterna ännu..
  • Ljusgläntan

    Hej på er.. Har läst ikapp allt jag missat!! ;)

    Mina händer sticker fortfarande sedan jag tog IL-droppet.. Det har nu gått 5 dagar sedan jag tog det. Dr D vet inte hur han hjälper mig med denna biverkan så jag ska försöka hitta en svensk läkare som kan mer om Intralipid produkten.

    Mitt största fokus just nu är att bli av med stickningarna i händerna!! Det är så jobbigt.

    Cice - jättetråkigt att höra att du också drabbades av en reaktion. Jag blev med ledsen och kände mig så utlämnad när Dr D inte visste vad han kunde göra för att hjälpa mig heller... :( hur mår du nu??

    TWH - beklagar att de inte verkar gå att räda,. vid nästa graviditet får ni ju stöd från början får vi hoppas de går bättre!

  • Ljusgläntan
    Zinfandel skrev 2012-07-14 13:52:18 följande:
    Ljusgläntan: han som uppfann produkten heter Professor Arvid Wretlind och han som marknadsför produkten bor i Båstad, minns inte namnet just nu. Vet dock inte om den förstnämnde fortfarande lever. Här är länken till tillverkaren om du vill kontakta dem: www.fresenius-kabi.se/Produkter/Parenteral-nu.../  

    Tack så mycket Zin! Det kan ju vara så att det försvinner om en månad då jag läste nånstans att det är verksamt i fyra veckor i kroppen.. Men bara stickninganra tar slut blir jag överlycklig.. Det betyder allt just nu.
  • Ljusgläntan

    Twh - tack för din undran men stickningarna och fortfarande kvar :(

    Curly - menar han att du ska börja ta stödmediciner redan vid äl med det eller vad tror du han menar med tidigt?

  • Ljusgläntan

    Twh - hur mycket var er faktura? Vi fick våran med nu och det är 2000 euro och det var bara för testet i usa och de vi gjort såhär långt såsom telekonsultatuon o så, så det tillkommer om man vill ha hjälp under grav med men det kanske är så mycket det kostar?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!