• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ljusgläntan skrev 2012-06-07 15:58:35 följande:
    Nu har jag haft telefonkonsultationen med Dr D.. Tycker han verkar väldigt duktig. Det var dock lite svårt att höra allt han sa men tillslut förstod vi nog varann ;)
    Han sa att det inte är nån ide att jag blir gravid innan vi ses för han ser i min journal med min bakgrund att jag behöver medicinskt stöd så fort jag blir gravid.. Så vi kommer inte att försöka nåt nu utan satsa på i kombination med Dr D behandling senare i juli istället.
    Vad va det i din bakgrund som gjorde att han tyckte att ni inte skulle försöka utan stöd?
  • Hjärtefröjd

    Vi tänker alltså inte vänta, utan planerar att köpa på Apoteket på flygplatsen direkt när vi landar eftersom många apotek verkar vara stängda och/eller tömda inne i Aten.

  • Hjärtefröjd
    Ljusgläntan skrev 2012-06-08 21:49:53 följande:
    Hjärte - har du fått nåt svar av Dr D om det är ok att du kommer vara på cykeldag 10 när du besöker honom??
    Nej, jag vet inte alls, men vi kommer att insistera på IL, eftersom jag tror det kan vara svårt att få det i Sverige om man inte vet hur man reagerar på det.

    Nu ska vi packa, i morgon åker vi!
  • Hjärtefröjd

    Nu är vi i Aten, solen skiner och det är 30 grader varmt!

    Vi var på Apoteket på flygplatsen när vi landat och lyckades köpa prezolon. Clexane hade de däremot bara i tvåpack som kostade 45 kr. Har ni betalat så mycket? Finns det inte större förpackningar? Vilken dos av sprutorna köpte ni i Aten? Det fanns ju en rad olika doser....

  • Hjärtefröjd

    Okej, då struntar jag nog i Clexane (det blir ju skitdyrt med 20-25 kr om dagen + allt annat) och försöker få fragmin i Sverige istället. Det har jag ju fått tidigare.

  • Hjärtefröjd

    Jag kommer att köpa 10 askar Clexane och så har jag recept på 25 sprutor hemma redan. Så det räcker ju ett litet tag i alla fall.

  • Hjärtefröjd

    Ljusgläntan: Vi är på väg till kliniken precis nu, har tid i eftermiddag.

    Förmiddagen har vi ägnat åt att länsa Atens apotek på kortison. De flesta har bara några få askar hemma, så det blev många olika apoteksbesök.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!