• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag är också en av dem som inte har barn och aldrig har varit gravid. Man blir väldigt orolig över att det aldrig ska lyckas, men ofta när jag har äl känner jag att "den här gången tar det!". Och visst fasen kommer vi också få barn, men vi får kämpa först! Ge inte upp, nu kör vi en omgång till!

  • Rebster
    JZ79 skrev 2012-04-20 10:30:32 följande:
    Mens :/

    En dag för tidigt..

    Blir så jävla less... :(
    Piss och skit...Ta ett glas vin.
  • Rebster

    Verkar som om jag faktiskt fick kortare menscykel med BDG för har börjat få ÄL-flytningar så kanske kanske blir det ÄL på tisdag/onsdag.

  • Rebster

    Vad spännande med volontärarbete i Afrika! Vilket land har du tänkt? Jag har äl-flytningar nu så vi sexar på här. Tror att jag struntar i stickor denna månaden och går på känsla! NU SKA DET BLI BEBIS, LYCKA TILL ALLA FINA TJEJER SOM HÄNGER HÄR!

  • Rebster
    BaPumba skrev 2012-04-22 13:03:31 följande:
    Det blir en månad i Ghana, åker helt själv. Det ska bli så himla spännande!

    Spännande och roligt med stundande bröllop JZ79!

    Jag längtar tills denna tråd kan byta namn till "Vi som försökt länge och äntligen fått plus!" och senare "Vi som försökt länge, nu är våra bebisar äntligen här!". :)
  • Rebster
    Hoppas 2012 skrev 2012-04-22 14:34:45 följande:
    Jaha..mensen kom igår....nu blir det att kontakta gyn...
    Nej, fasen vad tråkigt. Ja, ta kontakt med gyn så tror jag faktiskt att det kommer kännas bättre när ni får komma dit och snacka. Förstår verkligen att det är segt efter 9 månaders försök..
  • Rebster
    Inelg skrev 2012-04-22 16:39:12 följande:
    Hoppas. Din mens kom igår. Barden punktlig?fy fan för det!! Idag är ingen bra dag för mig. Har ännu en väninna som blivit gravid på första försöket. De hade sex EN ENDA gång!
    Blir mer hoppfull snart. Måste bara få kräkas lite.
    Ha ha, visst säger man grattis men i tanken gör man en roundkick a ´la Bruce Lee och skriker FAAAN TA ER!
  • Rebster

    Flyttade upp mig eftersom jag hade ägglossning igår, kanske var det tack vare BDG? Fyra dagar tidigare än beräknat kom den iallafall.

    En sak som jag plötsligt började noja över var det här med alkohol. Jag pratade nyss med min mamma som sa att vin sänker fertiliteten. Jag som är naturvetenskapligt lagd började genast ifrågasätta detta och undrade hur mycket vin det gällde men det kunde hon inte svara på. Efter en stunds googlande så visar det sig att mellan 1-5 glas i veckan kan sänka fertiliteten med 1/3 jämfört med de kvinnor som inte dricker. 5 glas är ganska mycket och det dricker jag inte på en vecka, men 2 kommer jag upp i lätt. Jag känner bara att jag ORKAR inte anpassa mig till alla regler, för ska man redan bli nykterist fast man inte ens är gravid. Ska jag vara nykter i ett år bara för att det kan möjligtvis minska fertiliteten med 1/3? Nej, jag vill inte det.

    Hur gör ni?

    April
    20/4: 72dagar, försökt (13+)8 månader, andra barnet 

    Maj 
    2/5: Nellin, försök 13, första barnet 
    1/5: yca6pe91, försök 8, första barnet
    7/5: Adnil76, försök 11, andra barnet
    8/5: Rebster, försök 8, första barnet
    10/5: AnnaJosefine, försök 8, andra barnet
    12/5 mamma0702,försök 8,andra barnet 
    15/5: cindy03 (första försöket efter missfall) 
    3:e barnet 16/5: kanske 4a, försök 10, fjärde barnet
    18/5 JZ79, försök 11, första barnet 
    22/5 Stora My, försök 10, tredje barnet.

  • Rebster

    Bra att få höra hur andra tänker om det här med alkohol. Jag tar gärna ett glas vin eller två på fredagkväll, men jag tycker att det är svårt att inte dricka alls. Jag är ganska ofta på after work och dricker man inte något så börjar alla fråga om man är gravid, och det orkar jag inte heller med. Nästan så att jag längtar till sommaren så slipper man alla after work fredagar Glad.
    Vad bra att ni dricker alkohol så sällan, ska försöka att dra ner på det mer....

  • Rebster
    Hoppas 2012 skrev 2012-04-26 19:04:02 följande:
    Hej tjejer,

    Jag vet att detta INTE är ett positivt ÄL test men det är för mig inte så svagt heller...har haft ÄL känningar i 2 dagar nu men det borde vara omöjligt. Vad tycker ni, supersvagt eller??

     


    Sådär hade jag en-två dagar innan min äl så testa imorgon igen så kommer du säkert att då ett starkare streck...Jag har alltid ÄL-känningar i flera dagar innan.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus